13 Ιουνίου, 2021

Ι. Μ. Αλεξανδρούπολης: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βραδυνή Θεία Λειτουργία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις - Αντίστοιχη Λειτουργία και στον Ι. Ν. Παναγίας Καμαριώτισσας για τους υποψηφίους της Σαμοθράκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραδυνή Θεία Λειτουργία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών της Γ΄ Λυκείου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ιδιαίτερα φέτος με την πανδημία του κορωνοϊού. 

Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου της Μητροπόλεώς μας που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους στην βραδυνή Θεία Λειτουργία, ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά μας αυτά, που θα τελεσθεί το βράδυ της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021 από τις 8.00΄-9.30΄ μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας κάθε παιδί θα λάβει από ένα στυλό με ευχές για δύναμη και φώτιση και για καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


 Κατά την σημερινή Απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Καμαριώτισσας π. Εμμανουήλ Καμπούρης ενημέρωσε ότι σήμερα το απόγευμα στις 7:00 θα γίνει αντίστοιχη Λειτουργία (όπως καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια) για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών στηβ Σαμοθράκη. Στο τέλος της οποίας κάθε μαθητής θα λάβει από ένα στυλό με ευχές για δύναμη και φώτιση. 

Να ευχηθώ και εγώ μέσα από το blog στους μαθητές που επέλεξαν να διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καλή επιτυχία, ο Θεός να τους χαρίσει φώτιση και να πετύχουν να περάσει ο καθένας και η καθεμιά στην σχολή που επιθυμεί. Αλλά και αν δεν τα καταφέρει για τον Χ ή Ψ λόγο δεν χάθηκε ο κόσμος, ή για καλό θα είναι ή αν έχει την υπομονή, την αντοχή και η οικογένεια του την οικονομική δυνατότητα, θα τα καταφέρει την επόμενη χρονιά. Πάνω από όλα Υγεία...