23 Αυγούστου, 2021

Παν. Λαμπρόπουλος: Πολύ καλή τουριστική χρονιά για την Σαμοθράκη - Η ακτπλοϊκή εταιρεία είναι πολύ εξυπηρετική - Θα κάνουμε ότι μπορούμε να ενεργοποιξθεί ο ΣΥΕΠΣΑ - Αναμένουμε να γίνουν κινήσεις για την γραμμή της Καβάλας, η οποία θα απογειώσει το νησί

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗΝΕΤ φιλοξενήθηκε χθες Κυριακή 22/8 ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων και Επαγγελματιών Θέρμων κύριος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.
Ο κύριος Λαμπρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πολύ καλή τουριστική χρονιά που διανύει ακόμη η Σαμοθράκη. Αναφέρθηκε στην ΖΆΝΤΕ FERRIES η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά είναι πολύ εξυπηρετική μιας και εξυπηρετεί ακόμη και τον πιο αργοπορημένο επιβάτη. Αναρωτήθηκε τι περιμένουν οι αρμόδιοι και δεν κινούνται για να ζητήσουν την γραμμή της Καβάλας, η οποία θα απογειώσει κατά τον ίδιο (και για πολλούς άλλους) το νησί, σε αντίθεση με εκείνη της Λήμνου, για την οποία απορεί που υπάρχουν ακόμη ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι ωφελεί την Σαμοθράκη... Προς αυτήν την κατεύθυνση είπε ότι πιστεύει πως πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ΣΥΕΠΣΑ (γνωρίζω πολύ καλά ότι το θέλει πολύ).
Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, παρακολουθήστε το βίντεο: