16 Αυγούστου, 2021

Μ. Κίρκος: Τριτοκοσμικές εικόνες κάτω από τον καυτό ήλιο στο εκδοτήριο εισιτηρίων της ZANTE FERRIES στην Σαμοθράκη - Υποβαθμίζουν την εικόνα του νησιού (Φωτό) - Σχόλιο

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης και Πολιτευτής - Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ της "Ελληνικής Λύσης" κύριος Μαργαρίτης (Άκης) Κίρκος μετά την από 8 Αυγούστου επιστολή του προς την ZANTE FERRIES, με την οποία ζητούσε δωρεάν μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων και τιμές επιδοτούμενων εισιτηρίων τους καλοκαιρινούς μήνες, κοινοποιεί στα ΜΜΕ Έβρου νέα επιστολή προς την εταιρεία με θέμα το εκδοτήριο εισιτηρίων στην Σαμοθράκη. Συνοδευόμενη από τις σχετικές φωτογραφίες.
Ακολουθεί η νέα επιστολή και οι φωτογραφίες:




 Η αλήθεια είναι ότι είναι απορίας άξιο γιατί τουλάχιστον δεν χρησιμοποιείται στο υπάρχον εκδοτήριο το παράθυρο κάτω από το υπόστεγο, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. Μάλιστα πριν μερικές ημέρες έλαβα στο email του blog μία επιστολή επιβάτη ο οποίος διαμαρτύρονταν αλλά επιθυμούσε να μην δημοσιεύσω το ονοματεπώνυμο του, πράγμα που δεν δέχτηκα γιατί περιείχε αρκετά σκληρές εκφράσεις.