19 Οκτωβρίου, 2021

Αν. Δημοσχάκης: Χρήσιμες συναντήσεις & γόνιμες συζητήσεις στο σημερινό (18/10) πλούσιο οδοιπορικό στο νησί της Νίκης!! - Αυτοψία στις νέες σχολικές αθλητικές εγκαταστάσεις!! (φώτο)

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ & ΓΟΝΙΜΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (18/10) ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!! ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!
Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο Νησί της Σαμοθράκης, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, πραγματοποίησε σήμερα (18/10) αμέσως με την άφιξή του στο Νησί χρήσιμες και δημιουργικές επισκέψεις και αυτοψίες!!
Πρώτος σταθμός ήταν...οι άγρυπνοι φρουροί των συνόρων μας, οι υπηρετούντες στο τοπικό Λιμενικό και Αστυνομικό Τμήμα!!
Ο Βουλευτής συνεχάρη τα άξια στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος και της αστυνόμευσης του Β/Α Αιγαίου, οι ανάγκες της οποίας μάλιστα είναι αυξημένες λόγω των παρελκυστικών πολιτικών της γειτονικής Τουρκίας!!

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση ενημέρωσης με τον τοπικό Δήμαρχο, Ν. Γαλατούμο, με επίκεντρο την οικονομική ανάταση και αναπτυξιακή προοπτική της Νήσου η οποία πλέον συνιστά ιδανικό τουριστικό προορισμό!!
Τέλος, πραγματοποίησε αυτοψία-επίσκεψη στις εκπαιδευτικές δομές του Νησιού και ειδικότερα στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας, στο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής, όπου εγκαινίασε κατά την πρόσφατη επίσκεψή της (13/10) στο Νησί η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, τις νέες αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες αποτέλεσαν μία δέσμευση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και μόλις ένα χρόνο μετά την επίσκεψή του στο Νησί...έγινε ήδη πράξη!!

Η σημερινή κυβέρνηση αποδεικνύει διαρκώς την ευαισθησία και την στοργικότητά της για τον ακριτικό Έβρο και το Νησί της Σαμοθράκης που συνιστούν το απόρθητο φρούριο της χώρας!!