15 Οκτωβρίου, 2021

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ–Π. Σ. Σαμοθράκης για το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του βουλευτή κυρίου Σ. Φάμελλου στο νησί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
Έρχεται σήμερα Παρασκευή 15/10/2021 ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και σήμερα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος για διήμερη επίσκεψη στο νησί μας, κατόπιν πρόσκλησης της Νομαρχιακής Επιτροπής του Ν. Έβρου και της Οργάνωσης Μελών και Φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.
Ο αποδειγμένα φίλος του νησιού μας Σ. Φάμελος ως υπουργός, είχε σταθεί από την πρώτη στιγμή δίπλα στο νησί μας στις πολύ δύσκολες στιγμές μας στις προ ετών μεγάλες καταστροφές που είχαν προξενηθεί από πρωτοφανείς κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις.
Θα συνοδεύουν τον πρώην Υπουργό στις συναντήσεις του και στην περιοδεία του, η βουλευτής μας Γκαρά Αναστασία και κλιμάκιο του κόμματος.
Σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Δημοτική Αρχής του Δήμου Σαμοθράκης.
Το Σάββατο (αύριο) το Απόγευμα, στο ξενοδοχείο SAMOTHRAKI VILAGE θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους τους φίλους και τους φορείς της Σαμοθράκης, για μια αποτίμηση των όσων είχαν προγραμματιστεί επί των ημερών του Υπουργού Περιβάλλοντος και της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης το κλιμάκιο που συνοδεύει τον Υπουργό και ο ίδιος, θα ακούσουν, θα συζητήσουν και θα καταγράψουν τα προβλήματα και τις προτάσεις των δημοτών των κατοίκων και των φορέων του νησιού μας.
Σαμοθράκη 15-10-2021

Επίσης να υπενθυμίσω ότι αύριο το πρωί ο κύριος Σωκράτης Φάμελλος θα είναι καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή "Ορθά Κοφτά".