21 Δεκεμβρίου, 2021

Η σύνδεση Σαμοθράκης - Καβάλας που έγινε στην εκπομπή"Ορθά Κοφτά" κατάφερε να γίνει θέμα στα ΜΜΕ της Καβάλας

Με την εκπομπή "Ορθά Κοφτά" της Κυριακής που ασχοληθήκαμε με το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαµοθράκης - Καβάλας, με καλεσμένους τον Δήμαρχο Καβάλας κύριο Θεόδωρο Μουριάδη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κύριο Βασίλη Λεμονίδη, ήδη πετύχαμε την επίτευξη ενός μικρού (θα πω εγώ) στόχου. Ο οποίος είναι το θέμα να επικοινωνηθεί στα ΜΜΕ της Καβάλας.
Το θέμα από προχθές έχει ανέβει ήδη σε 2-3 δημοφιλείς σελίδες, kavalanews.gr , k-tipos.gr , proininews.gr (η τελευταία είναι επίσης εφημερίδα και ραδιοφωνικός σταθμός, από τα παλαιότερα μέσα) και σε έναν τηλεοπτικό σταθμό ENA CHANNEL (YouTube) . Τουλάχιστον σε αυτά το έχω εντοπίσει εγώ, μέχρι στιγμής.
Ο δεύτερος μικρός στόχος θα πρέπει να είναι το θέμα να διατηρηθεί στην επικαιρότητα και στις συζητήσεις της εκεί τοπικής κοινωνίας για να παραμείνει ενεργό. Έτσι ώστε οι φορείς της Καβάλας να εργαστούν και αυτοί προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης του μεγάλου στόχου μας, δηλαδή της επανεκκίνησης της γραμμής Σαµοθράκη - Καβάλα.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, αμέσως μετά τις γιορτές και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς...