23 Δεκεμβρίου, 2021

Ν. Γαλατούμος: Η έλευση ενός υπερσύγχρονου πλωτού ασθενοφόρου στο νησί μας είναι γεγονός! - Δίνουμε βαρύτητα στο πολυτιμότερο αγαθό των πολιτών μας, την ΥΓΕΙΑ!

Σήμερα φαίνεται να έφτασε στο νησί μας το πλωτό ασθενοφόρο, σύμφωνα με ανάρτηση και φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος. Καλώς όρισε και αχρείαστο να είναι, αλλά επειδή θα χρειαστεί, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις ζωές των νησιωτών και ευχαριστούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη και όσους εργάστηκαν ώστε να φτάσει ένα τέτοιο σκάφος και στην περιοχή μας.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου και δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη! Η έλευση ενός υπερσύγχρονου πλωτού ασθενοφόρου στο νησί μας είναι γεγονός!! Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη ,κ. Χρήστο Μέτιο, που φρόντισε να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Την τότε Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και τον νυν Γενικό κύριο Μανώλη Κουτουλάκη!! Συνεχίζουμε λοιπόν την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νησιού μας, δίνοντας βαρύτητα στο πολυτιμότερο αγαθό των πολιτών μας, την ΥΓΕΙΑ!!







Νίκος Γαλατούμος (facebook) →→→ SAMOTHRAKI (ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ) (facebook)