Την συνάντηση ζήτησε ο βουλευτής Έβρου προκειμένου να θέσει στην ηγεσία του Υπουργείου θέματα Αγροτικής Πολιτικής και ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γεωργοί και κτηνοτρόφοι στον Έβρο.
Ειδικότερα ο κ. Κελέτσης έθεσε το ζήτημα του αυξημένου κόστους παραγωγής μετά την αύξηση των τιμών των εφοδίων και της ενέργειας που επιβαρύνει τους αγρότες, της επιστροφής του φόρου στο Πετρέλαιο μόνο σε μερίδα παραγωγών και όχι στο σύνολο, το πρόβλημα που ανέκυψε με την προσκόμιση φέτος στις δηλώσεις καλλιέργειας ηλεκτρονικών συμβολαίων από τους μισθωτές αγρών, και έργα αγροτικών υποδομών στο νομό (αποκατάσταση αναχωμάτων και αγροτικών δρόμων, αρδευτικά έργα, χρηματοδότηση έργων ΤΟΕΒ). Ειδικά με τον Γραμματέα κ. Παπαγιαννίδη συζητήθηκαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα που είναι ανοιχτά αυτή την ώρα για τέτοια έργα καθώς και το πρόγραμμα ανάπτυξης αγροτουριστικών μονάδων που αφορά τα νησιά, δηλαδή στην περίπτωση του Έβρου τη Σαμοθράκη.
Από την συζήτηση προέκυψε ότι η κυβέρνηση μελετά τρόπους στήριξης των αγροτών προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αυξημένο κόστος παραγωγής, ενώ στο θέμα των ηλεκτρονικών συμβολαίων ο βουλευτής έθεσε το αίτημα παράτασης του σημερινού καθεστώτος προκειμένου να υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος προσαρμογής των αγροτών μας στο νέο καθεστώς. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να βρεθεί λύση.
Εντωμεταξύ άλλη μια δέσμευση του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στη Σαμοθράκη τον Οκτώβριο του 2020 έγινε πράξη. Αφορά την ένταξη του όρους Σάος της Σαμοθράκης (μεταξύ άλλων έξι σε όλη την Ελλάδα) στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος «Απάτητα Βουνά». Αυτό σημαίνει ότι για τα βουνά αυτά θα υπάρξει ειδικό καθεστώς περιβαλλοντικής προστασίας και ανάπτυξης, με ήπιες παρεμβάσεις, ενώ αποκλείεται η ανάπτυξη πάρκων αιολικής ενέργειας σ’ αυτά.