04 Ιανουαρίου, 2022

Αποδεκτή η παραίτηση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Κατερίνας Καραμήτσου-Γιαννελου - Ορισμός Αντιδημάρχων και Μεταβίβαση Αρμοδιοτήτων

Σύμφωνα με ανάρτηση στην Διαύγεια με ΑΔΑ: Ω8ΗΔΩ1Λ-6ΣΦ ο Δήμαρχος Σαµοθράκης αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού κυρίας Κατερίνας Καραμήτσου-Γιαννελου και την 
απαλλάσσει από την άσκηση των αρμοδιοτήτων της.
Εντός των επόμενων ωρών ή λίγων ημερών πιστεύω θα ανακοινωθεί ο/η αντικαταστάτης/-τρια της.
Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
1. Αποδέχεται την με αρ. πρωτ: 10 από 3/1/2022 αίτηση παραίτησης της κυρίας Αικατερίνης Καραμήτσου Γιαννέλου από το αξίωμα του αντιδημάρχου σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το άρθρο 54 παρ. 4 του Ν.3852/2010.
2. Την απαλλάσσει από την άσκηση των αρμοδιοτήτων της ως Αντιδημάρχου που της ανατέθηκαν με την υπ΄αρίθμ. Πρωτ.:4241/270/30-8-2021 Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων.
3. Η παρούσα θα αναρτηθεί με αποδεικτικό στον Πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου (Samothraki.gr)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   

Ορισμός Αντιδημάρχων και Μεταβίβαση Αρμοδιοτήτων
Μετά την απόφαση αποδοχής παραίτησης της κυρίας Καραμήτσου από την θέση της Αντιδημάρχου, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νικόλαος Γαλατούμος εξέδωσε νέα απόφαση για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων με έναρξη από σήμερα 4 Ιανουαρίου 2022, όπως αυτή αναρτήθηκε στην Διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΦΔΤΩ1Λ-Μ6Τ.
Δείτε την απόφαση ορισμού αντιδημάρχων με τις αρμοδιότητες τους: