22 Φεβρουαρίου, 2022

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ Σαµοθράκης, με την καλή στελέχωση του πλέον προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες

Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω και προσπαθώ να είμαι δίκαιος, δεν ξέρω αν το καταφέρνω, αυτό το κρίνουν οι υπόλοιποι για εμένα.
Έτσι λοιπόν επειδή στο παρελθόν όταν το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ υπολειτουργούσε κυρίως λόγω υποστελέχωσης, αναγνωρίζοντας ότι οι/ο τότε υπάλληλοι/-ος δεν είχαν/-ε ευθύνη ίσα ίσα που γινόταν η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Τελικά το ταχυδρομείο μας ΕΥΤΥΧΏΣ έχει μείνει ανοιχτό, γιατί κάποια περίοδο είχαν πυκνώσει και τα σύννεφα για να το κλείσουν.
Στελεχώνεται πλέον με εποχιακό (από όσο γνωρίζω προσωπικό) εκτός του μόνιμου και γίνεται πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς που εργάζονται στο ταχυδρομικό κατάστημα Σαµοθράκης και δευτερευόντως στους αρμόδιους που σε τέτοια ακριτικά μέρη σαν τα δικά μας έχουν υποχρέωση να κρατούν παρόμοιες υπηρεσίες και καταστήματα σε λειτουργία και μάλιστα με το απαραίτητο προσωπικό.
Ελπίζω να κάνουν το καθήκον τους οι αρμόδιοι και οι κάτοικοι της Σαμοθράκης να έχουν πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση...
Οταν υπάρχουν εργαζόμενοι κινείται και η τοπική οικονομία.

Εδώ θα ήθελα να επαναλάβω (το έχω κάνει στο παρελθόν) και να συστήσω στους κατοίκους της Σαμοθράκης όταν κάνουν μία παραγγελία μέσω διαδικτύου να προτιμούν την επιλογή ΕΛΤΑ courier, όταν υπάρχει, έτσι ώστε όταν υπάρχει κίνηση στο τοπικό κατάστημα, απομακρύνεται η πιθανότητα κλεισίματος του. Άλλωστε η συγκεκριμένη courier τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει πάρα πολύ τους χρόνους παράδοσης, κάποτε και όχι άδικα την ονόμαζα ΧΕΛΏΝΑ courier, αλλά αυτό πλέον έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο, τείνει να γίνει ΛΑΓΌΣ courier.....!!!