25 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Στ. Κελέτσης στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά της Κυριακής

O βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Έβρου κύριος Σταύρος Κελέτσης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου στο Samothraki Web Radio.

Βασικό θέμα συζήτησης με τον κύριο Κελέτση η πρόσφατη επίσκεψη του στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κύριο Γιώργο Αμυρά, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν το θέμα των δασικών χαρτών. Ένα θέμα που αφορά άμεσα την Σαμοθράκη.

Επίσης θα συζητήσουμε για την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κυρίου Γιάννη Πλακιωτάκη στην Σαμοθράκη, την ψήφιση του νέου Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου, αν και πως θα ωφεληθεί η Σαμοθράκη.

Μαζί μου στο στούντιο θα είναι ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά στο e-radio.gr, καθώς και στην σελίδα του σταθμού: samothrakiradio.gr, απ' όπου αργότερα μπορείτε να την ακούσετε ηχογραφημένη, όπως και στο παρόν blog.

Σαν ανεξάρτητο ραδιόφωνο και σαν εκπομπή είμαστε της άποψης ότι όταν υπάρχει συνέντευξη του Δημάρχου ή κάποιου εκ των Αντιδημάρχων με την πρώτη ευκαιρία θέλουμε τον αντίλογο από την αντιπολίτευση του Δήμου. Μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει μόνο 2 συνεντεύξεις του επικεφαλής της παράταξης κυρίου Αθανασίου Βίτσα. Έχουμε επιχειρήσει να καλέσουμε και άλλα στελέχη, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αρνηθεί. Από την Δευτέρα που παραχώρησε συνέντευξη - απολογισμό στην εκπομπή "Γιάξε Γιάξε" η Αντιδήμαρχος κυρία Αναστασία Τερζή προσπαθήσαμε να έχουμε καλεσμένο τον πρώην Δήμαρχο στο "Ορθά Κοφτά" της Κυριακής, μέχρι που τελικά αρνήθηκε. Θέλω και εγώ και όλοι οι συντελεστές του Samothraki Web Radio να διαβεβαιώσουμε όλους πως το στούντιο, τα μικρόφωνα και το τηλέφωνο του σταθμού είναι πάντα διαθέσιμα...