13 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΠΑΜΘ σε θέματα Τουρισμού Αθ. Τσώνης στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά"

Όπως είχα προαναγγείλει σήμερα θα έκανα το "Ορθά Κοφτά" με τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και καλεσμένο τον μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και νυν Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΠΑΜΘ σε θέματα Τουρισμού κύριο Αθανάσιο Τσώνη.
Στο πρώτο ημίωρο της εκπομπής με τον φίλο Παναγιώτη σχολιάσαμε την επικαιρότητα και όχι μόνο, πιστεύω είχαμε μία όμορφη συζήτηση.
Με την προσθήκη στην παρέα μας του κυρίου Τσώνη η συζήτηση έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Τον ρωτήσαμε για διάφορα θέματα της αρμοδιότητας του, ξεκινώντας από την πρόσφατη επίσκεψη του στο νησί συνοδεύοντας τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κύριο Χρήστο Μέτιο, για την σύσκεψη με τον ΥΝΑΝΠ κύριο Πλακιωτάκη. Συνεχίσαμε με την τουριστική προβολή, τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, το χθεσινό θέμα που προέκυψε με το θέμα της διαδρομής "Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου", εκεί έκανα σύνδεση με το θέμα της γραμμής της Καβάλας και της πρότασης μας για την διοργάνωση του φόρουμ που συζητάμε τον τελευταίο καιρό στο ραδιόφωνο.
Ο κύριος Τσώνης σε όλα τα θέματα έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις. Βγήκαν ειδήσεις θα έλεγα. Ικανοποίησε με τις απαντήσεις του πλην του θέματος της διαδρομής "Στα βήματα του Απ. Παύλου", εκεί προσωπικά δεν έμεινα ικανοποιημένος... ¨Οσον αφορά το θέμα της διοργάνωσης του φόρουμ, ήταν θετικότατος στο να συμμετέχει, αλλά και να αναλάβει την διοργάνωση του.
Ακούστε την εκπομπή από το Samothraki Web Radio: