05 Φεβρουαρίου, 2022

Συζήτηση με τον κ. Κώστα Σαράντο στην εκπομπή "Χωρίς παράταξη" για τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων - "Ορθά Κοφτά" αύριο με myData

Σήμερα στο Samothraki Web Radio και στην εκπομπή του Φώτη Φωτεινού "Χωρίς παράταξη" καλεσμένος ήταν ο κύριος Κώστας Σαράντος, ένας παλιός αγροτοκτηνοτρόφος.

Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και αφορούσε τα προβλήματα του κλάδου. Τα οποία είναι πολύ σημαντικά και πρέπει άμεσα από όλους τους υπεύθυνους αλλά και από τους ίδιους να βρεθούν λύσεις και να αναληφθούν πρωτοβουλίες για οργάνωση τους για αυτοδιάθεση χωρίς μεσάζοντες και κυρίως κάποια από τα πολλά προϊόντα της Σαμοθράκης να αποκτήσουν Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π), όπως ειπώθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής από τους συμμετέχοντες.

Πιστεύω ότι τώρα που υπάρχει αυτό το δημόσιο μέσο πρέπει να βγαίνουν τα προβλήματα του κάθε κλάδου στην δημοσιότητα, για να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις.

Ακούστε την συζήτηση από το samothrakiradio.gr:

Αύριο, Κυριακή 11:00-12:00 θα έχουμε την εκπομπή "Ορθά Κοφτά", μαζί μου θα είναι ο Φώτης Φωτεινός, θα συζητήσουμε διάφορα θέματα της τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας και μαζί με κάποιον/-α από τους συνεργάτες του στο λογιστικό γραφείο θα κάνουν μία σύντομη αποτίμηση της διήμερης παρουσίασης στο νησί της εφαρμογής myData για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, επίσης θα ειπωθούν και λίγα λόγια, τα βασικότερα για τα νέα αυτά δεδομένα για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν από κοντά, ώστε να ενημερωθούν και αυτοί. Ευχαριστώ τον Φώτη που αποδέχτηκε την πρόταση μου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά στο e-radio.gr, καθώς και στην σελίδα του σταθμού: samothrakiradio.gr, απ' όπου αργότερα μπορείτε να την ακούσετε ηχογραφημένη, όπως και στο παρόν blog.