23 Απριλίου, 2022

Ν. Γαλατούμος: Ικανοποίηση για την εγκατάσταση του εργολάβου και την έναρξη εργασιών στο Κ.Υ Χώρας / Σχόλιο - παρατήρηση

Φίλος αναγνώστης, τον οποίο και ευχαριστώ, μου επεσήμανε ότι παρέλειψα να αναδημοσιεύσω την ανάρτηση του Δημάρχου Σαµοθράκης για την εγκατάσταση του εργολάβου και την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και αναβάθμισης στο Κέντρο Υγείας της Χώρας.
Η αλήθεια είναι ότι είναι σημαντική είδηση μετά από 4,5 χρόνια, με μεγάλες καθυστερήσεις και εφόσον τελικά δεν επετεύχθη η δημιουργία νέου Κέντρου Υγείας στην Καμαριώτισσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγαλύτερου μέρους των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού και σαφέστατα με γρηγορότερη πρόσβαση στο λιμάνι, πέρα από τοπικισμούς και πολιτικές, αλλά μόνο με την κοινή λογική και την εξέλιξη της κοινωνίας.
Έτσι λοιπόν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ο Δήμαρχος κύριος Νίκος Γαλατούμος, έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παρακάτω ανάρτηση με τις σχετικές φωτογραφίες:

Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε την εγκατάσταση του εργολάβου καί την έναρξη των εργασιών στο ΚΥ της χώρας !!!

Έτυχε να δω την ανάρτηση μέσα από την σελίδα SAMOTHRAKI (ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ)(FACEBOOK), θα την αναδημοσίευα αργότερα και το ξέχασα.
Με όλο τον σεβασμό, ας μου επιτρέψει ο Δήμαρχος να παρατηρήσω ότι τέτοιες ειδήσεις κανονικά θα έπρεπε να κοινοποιούνται στις σελίδες του Δήμου. Είναι κάτι που γίνεται από τον νυν και γινόταν και από τον πρώην Δήμαρχο.