19 Ιουνίου, 2022

Θ. Μαρκόπουλος: Δεν είμαστε αντίθετοι στην διεξαγωγή του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου

Όπως έγραψα το Σάββατο, στο τέλος του άρθρου για το «Πανελλήνιο δημοσιογραφικό συνέδριο στη Σαμοθράκη», θα επικοινωνούσα τηλεφωνικά, κατόπιν έγγραφης συνεννόησης, με τον έναν εκ των 2 περιφερειακών συμβούλων της παράταξης "Περιφερειακή Σύνθεση" του κυρίου Χριστοδούλου Τοψίδη που μειοψήφισαν κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜθ, τον κύριο Θεόδωρο Μαρκόπουλο. Έτσι και έγινε και τον ευχαριστώ που δέχτηκε να μου απαντήσει και να μου τεκμηριώσει την αντίθεση του, αλλά κυρίως να με διαβεβαιώσει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αντίθετοι με την διεξαγωγή του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου στην Σαμοθράκη, τόσο ο ίδιος, όσο και ο έτερος σύμβουλος της παράταξης κύριος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης (και οι 2 σύμβουλοι Π. Ε. Καβάλας). Γεγονός που μου επανέλαβε πολλές φορές κατά την ολιγόλεπτη τηλεφωνική μας συνομιλία.
Καταψήφισαν την εισήγηση, διότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα στοιχεία της εξειδίκευσης των δαπανών και η υπάλληλος που ήταν παρούσα δεν μπορούσε, δεν γνώριζε να τους δώσει πιο αναλυτικά στοιχεία.
Όπως μου είπε με αυτό δεν κινδυνεύει η διεξαγωγή του συνεδρίου, άλλωστε ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και εύχεται ολόψυχα το συνέδριο να πραγματοποιηθεί και να επιτύχει.