13 Ιουλίου, 2022

Αποκατάσταση της αλήθειας για τις χρεώσεις τοποθέτησης των ηλεκτρονικών υδρόμετρων

Το Σάββατο 9/7 δημοσίευσα άρθρο μου με τίτλο: Ξεκίνησε η τοποθέτηση των νέων ηλεκτρονικών υδρόμετρων στην Καμαριώτισσα. Απόσπασμα του οποίου ανέφερε:
"Σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί και έχω διερευνήσει προς επιβεβαίωση, οι δημότες της Καμαριώτισσας δεν θα επωμιστούν κανένα κόστος, σε αντίθεση με εκείνους των Αλωνίων που για αυτόν τον σκοπό χρεώθηκαν στους τελευταίους λογαριασμούς με (περίπου) 180€, ένα αρκετά υψηλό κόστος. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο η πληροφορία μου είναι έγκυρη, στο Λάκκωμα θα κοστίσει 300€, αυτό το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη."

Προς αποκατάσταση της αλήθειας επικοινώνησε μαζί μου ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατουμος και μου επισήμανε ότι κανένας δημότης δεν θα πληρώσει τίποτα για την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών υδρόμετρων, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΌΔΗΜΟΣ. Όσο για τα 181€ στους λογαριασμούς των Αλωνίων ήταν για την σύνδεση στο νέο δίκτυο.

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο που επικοινώνησε μαζί μου για την αποκατάσταση της αλήθειας και έπειτα να ζητήσω συγγνώμη για την αναστάτωση που τυχόν προκάλεσε το άρθρο μου τόσο στους κατοίκους του Λακκώματος όσο και στην δημοτική αρχή... Αλλά παρακαλώ πολύ όταν διαβάζετε ότι μεταφέρω κάποια μη έγκυρη πληροφορία και όταν γράφω ότι το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, μην πανικοβάλεστε και μην το δένεται κόμπο...