29 Ιουλίου, 2022

Πορεία συμπαράστασης στον Γιάννη Μιχαηλίδη στην Καμαριώτισσα - Ζημιές σε όχημα του Λ.Σ - Ενισχύσεις από άνδρες των σωμάτων ασφαλείας - Ανακοίνωση Δημοτικής Ενωτικής Συνεργασίας

Αυτές τις μέρες ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Σαμοθράκη το "Ελευθεριακό Φεστιβάλ". Το οποίο λίγες μέρες πριν ακυρώθηκε. Παρ' όλα αυτά κάποιοι που είχαν προγραμματίσει να έρθουν, ήρθαν ή είχαν έρθει ήδη, σήμερα το απόγευμα διοργάνωσαν πορεία συμπαράστασης για τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη (τοξοβόλος), η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 5:00μ.μ στην Καμαριώτισσα. Η οποία είχε μεγάλη συμμετοχή.
Αφού διέσχισαν μεγάλο τμήμα του χωριού, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του πρώην πλέον απεργού πείνας (την ώρα της πορείας ο Γ. Μιχαηλίδης διέκοψε την απεργία πείνας), κατέληξαν στα πλακάκια, απέναντι από το Λιμενικό Τμήμα Σαμοθρακης. Όπου προκάλεσαν ζημιές σε οχήμα του Λιμενικού Σώματος.




Οι φωτογραφίες είναι από αυτόπτες μάρτυρες.

Αργά το βράδυ με σκάφος του Λ.Σ έφτασαν ενισχύσεις από άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, η αρχική μου ενημέρωση μιλούσε για ΟΠΚΕ, νεότερη ενημέρωση έκανε λόγο και για λιμενικούς. Μακάρι να μην χρειαστεί να επιχειρήσουν...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΉ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΆΚΗ
Κατανοούμε και σεβόμαστε την διαφορετική άποψη και την ελεύθερη - ειρηνική έκφραση της.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να ανεχθούμε φαινόμενα βίας και βανδαλισμών, όπως αυτά που έγιναν για πρώτη φορά στο νησί μας σήμερα το απόγευμα.
Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ