08 Ιουλίου, 2022

Έρευνα: Πως κρίνετε το έργο της δημοτικής αρχής Γαλατούμου - Ποιον προτίθεστε να ψηφίσετε για επόμενο Δήμαρχο Σαμοθράκης

Είμαστε 15 μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και όπως έχω κάνει και παλαιότερα, δημιούργησα μία μικρή έρευνα με 2 ερωτήσεις.
  1. Πώς κρίνετε το έργο της δημοτικής αρχής Γαλατούμου
  2. Ποιον προτίθεστε να ψηφίσετε για επόμενο Δήμαρχο Σαμοθράκης
Η ψηφοφορία ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 13:00 το μεσημέρι και θα διαρκέσει ακριβώς 4 24ωρα, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 13:00.
Έχετε δικαίωμα μίας ψήφου καθόλη την διάρκεια της ψηφοφορίας.
Ακολουθούν οι ερωτήσεις:


Ακριβώς κάτω από την ανάρτηση (όπως και σε όλες) υπάρχουν κουμπάκια για να κινοποιοήσετε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται το Facebook, το Twitter, το Pinterest και το + που αν το πατήσετε εμφανίζονται πολλά περισσότερα, σας παρακαλώ κοινοποίηστε όπου νομίζετε για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, αλλά παρακαλώ ειδικά στην δεύτερη ερώτηση να απαντήσουν ψηφοφόροι της Σαμοθράκης.

Να σημειωθεί ότι τουλάχιστον την πρώτη ερώτηση ήθελα να την κάνω πολύ καιρό πριν, από την συμπλήρωση του πρώτου μισού της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, όπως είχα κάνει και στην προηγούμενη, αλλά το απέφυγα επιμελώς λόγω του τεταμένου πολιτικού κλίματος, το οποίο δεν ήθελα να οξύνω περισσότερο. Θεωρώ ότι τώρα οι συνθήκες είναι καταλληλότερες και επίσης βλέπω παντού δημοσκοπήσεις, οπότε γίνεται να λείπει κάτι και από την Σαμοθράκη...;

Θυμηθείτε την έρευνα για την ικανοποίηση από το έργο της δημοτικής αρχής Βίτσα ακριβώς στο μισό της, Ε Δ Ω

Θυμηθείτε την "δημοσκόπηση" που διεξήχθη από το blog πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019, Ε Δ Ω