21 Οκτωβρίου, 2022

ΥΝΑΝΠ: Παράταση Ισχύος Συμβάσεων Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας Δρομολογιακής Περιόδου 2021-2022 μεταξύ αυτών και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη έως 28/2/23 - Κυριακή στο "Ορθα Κοφτά ο Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Μ. Κουτουλάκης

Αναρτήθηκε στην Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΜΣΥ4653ΠΩ-ΜΞΕ η απόφαση του Υπουργού Ναυτιλιας και Νησιωτικής Πολιτικής κυρίου Γιάννη Πλακιωτάκη με θέμα: “Παράταση Ισχύος Συμβάσεων Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας Δρομολογιακής Περιόδου 2021-2022”.

Όπως αναφέρεται οι ισχύουσες συμβάσεις που κανονικά λήγουν 31 Οκτωβρίου παρατείνονται μέχρι την υπογραφή των νέων συμβάσεων με τους ίδιους όρους, για 4 μήνες, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2023. Μέσα σε αυτές τις γραμμές είναι και η γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη (τυπικά και μόνο αναφέρεται και η γραμμή Σαμοθράκη - Λήμνος).

Δείτε την απόφαση:


Εδώ να πούμε πως χθες 20 Οκτωβρίου ήταν η ημερομηνία διεγωγής του διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση των γραμμών, εντός των επόμενων ημερών, λογικά θα έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξη του, ειδικά στην γραμμή α) Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη και β) Σαμοθράκη - Λήμνος που είναι και η μόνη που μας αφορά.


Εδώ να πούμε ότι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου που ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη στο Samothraki Web Radio, με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Μανώλη Κουτουλάκη, στην εκπομπή "1984" και στους Παναγιώτη Λαμπρόπουλο - Φώτη Φωτεινό, ανβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων του Γενικού Γραμματέα που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στα Δωδεκάνησα. Νωρίτερα επικοινώνησα με τον κύριο Κουτουλάκη και η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:00 στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" με τους Ειρηναίο Παπαντίδη - Φώτη Φωτεινό. Οπότε μπορεί εκεί να έχουμε την πρώτη πληροφορία - είδηση.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά στο e-radio.gr, καθώς και στην σελίδα του σταθμού: samothrakiradio.gr, απ' όπου αργότερα μπορείτε να την ακούσετε ηχογραφημένη, όπως και στο παρόν blog.