13 Οκτωβρίου, 2022

Στο Δημοσιογραφικό Συνέδριο η παρουσίαση της πρωτοβουλίας να γίνει παγκοσμίως γνωστή η Σαμοθράκη ως Πατρίδα της Αρμονίας

Προ των πυλών είναι η οριστική επάνοδος του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου στην Σαμοθράκη μετά από 14 χρόνια.

Όπως είχε πει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς για συμβολικούς και συναισθηματικούς λόγους συνεχίζεται η σειρά που υπήρχε μέχρι την διακοπή του και έτσι 22 & 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 17ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο.

Σε αυτό το συνέδριο επίσημα για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία κατοίκων και φίλων της Σαμοθράκης για να γίνει γνωστό στα πέρατα του κόσμου ότι η Πατρίδα της Αρμονίας είναι η Σαμοθράκη. Μάλιστα υπάρχει η υποστήριξη αρκετών ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών. Αρμονία μία από τις πάμπολλες λέξεις που χρησιμοποιείτε σε όλες τις γλώσσες αμετάφραστη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εκ μέρους της ομάδας η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθρακης κυρία Σόνια Βασιλειάδου θα διαβάσει ένα κείμενο παρουσίασης για να μαθευτεί η πρωτοβουλία καινά ξεκινήσει η διάδοση της.

Μακάρι το συγκεκριμένο εγχείρημα να πετύχει και να καταφέρει η Σαμοθράκη να μαζεύει κόσμο ως η Πατρίδα της Αρμονίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν, εργάζονται και θα συνεχίσουν να εργάζονται για αυτόν τον σκοπό και μάλιστα μακάρι να γίνουν πολλοί περισσότεροι.