10 Νοεμβρίου, 2022

Συνάντηση Στ. Κελέτση με τον Υπ. Υγείας Θ. Πλεύρη για τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις προσωπικού του Κ. Υ. Σαμοθρακης - Θετικός ο Υπουργός στο να γίνει Κέντρο ΕΚΑΒ στο νησί

Συνάντησή μου με τον Υπουργό Υγείας κ.Θάνο Πλεύρη, σε συνέχεια της επίσκεψής μου στο Κ.Υ. Σαμοθράκης στο Υπουργείο, την 4/11/2022. Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν τα προβλήματα λειτουργίας και οι ελλείψεις σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης καθώς και η ενίσχυση σε πρώτη φάση του ΕΚΑΒ Σαμοθράκης, με απώτερο στόχο τη δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο νησί, προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της διακομιδής των ασθενών. Ειδικότερα αναφέρθηκα στην αναγκαιότητα κατεπείγουσας πρόσληψης μόνιμου προσωπικού έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης σε 24ωρη βάση. Σημειώνεται ότι τόσο το Κ.Υ. όσο και ο Δήμος Σαμοθράκης είχαν απευθυνθεί πρόσφατα με έγγραφό τους προς το Υπουργείο και τους βουλευτές του νομού προκειμένου να πετύχουν τη στήριξή μας.

Ο κ.Πλεύρης με διαβεβαίωσε ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του ακριτικού νησιού και θα επιληφθεί των παραπάνω θεμάτων ικανοποιώντας όσο πιο άμεσα γίνεται τα περισσότερα από αυτά.

Σταύρος Κελέτσης (facebook)


Σταύρος Κελέτσης: “Ο Υπουργός Υγείας θετικός στο να γίνει Κέντρο ΕΚΑΒ στην Σαμοθράκη”

Ακούστε τον βουλευτή Εβρου της ΝΔ σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό.