27 Νοεμβρίου, 2022

Άγιον Όρος: Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός με καταγωγή από την Σαμοθράκη, σε τροχαίο δυστύχημα - Πως συνέβη - Συλλυπητήριο μήνυμα συνδυασμού Αθ. Βίτσα

Φρικτό θάνατο βρήκε σε τροχαίο δυστύχημα συνταξιούχος αστυνομικός στο Άγιον Όρος. Ο Δ. Πρ. με καταγωγή από τη Σαμοθράκη είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια στην Αθωνική Πολιτεία, τελευταία είχε μετατεθεί στον Πολύγυρο, όπου ήταν η οικογένειά του, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε μόλις πέρσι. 

Διατήρησε αρκετές επαφές με μοναχούς και επισκέπτονταν συχνά το Άγιον Όρος, όπου μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε κάποια μελίσσια. έμπεινε συχνά για να τα φροντίσει και προμηθεύονταν ξύλα και άλλα είδη.

Το πρωί του Σαββάτου μετέβη στην περιοχή της Καψάλας για να προμηθευτεί ξύλα από κάποιον μοναχό. Στο δρόμο της επιστροφής, μεταξύ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος και των Καρυών, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι αυτό βρέθηκε να κυλά σε μια χαράδρα και κατέληξε σε ένα ρέμα. 

Στην περιοχή σήμανε συναγερμός και επιτόπου έσπευσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από τις Καρυές, άντρες του οποίου μετά από μεγάλη επιχείρηση ανέσυραν τη σορό του. Ο θάνατός του πρέπει να ήταν ακαριαίος. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Όρους. 

voria.gr


Ι. Β.:Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στον κύριο Χρήστο Πρόξενο, που μόλις πληροφορήθηκα ότι ήταν αδερφός του.


Συλλυπητήριο μήνυμα συνδυασμού Αθ. Βίτσα
Συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση της απώλειας του Δημήτρη, αδερφού του αγαπημένου φίλου μας Χρήστου Πρόξενου δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας.
Κουράγιο και δύναμη στον Χρήστο, στη μητέρα, στη σύζυγο και στα παιδιά του για την πολύ πρόωρη απώλεια που βιώνουν.
Αθανάσιος Βίτσας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλα τα μέλη του Συνδυασμού.