30 Μαρτίου, 2023

Την Τρίτη 4/4 στην εκπομπή "1984" με τους Π. Λαμπρόπουλο - Ειρ. Παπαντίδη εφ΄ όλης της ύλης ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Ν. Γαλατούμος

Επιστρέφοντας και πάλι δριμύτερος και στο ραδιοφωνικό μου πόστο, στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" θέλησα την προσεχή Κυριακή να έχω καλεσμένο τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κύριο Νικόλαο Γαλατούμο, μιας και έχει πολύ καιρό να είναι φιλοξενούμενος μου καθώς και γενικότερα στον σταθμό.

Σήμερα επικοινώνησα μαζί του, πρώτον λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του πθανότατα δεν θα μπορεί να είναι στην εκπομπή και δεύτερον θα προτιμούσε να βγει αμέσως μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου.

Αμέσως ξεκίνησα μία συζήτηση με την ομάδα του Samothraki Web Radio (SWR) και αποφασίσαμε και με την σύμφωνη γνώμη του κυρίου Γαλατούμου, να είναι μαζί μας την Τρίτη 4 Απριλίου στις 12:00 στην εκπομπή "1984" του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου. Ευχαριστώ και δημόσια τον Παναγιώτη που δέχτηκε να φιλοξενήσει εμένα και τον Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος μιας και έχει πολύ καιρό, όπως έγραψα παραπάνω, να είναι καλεσμένος μου και του SWR, θα έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε μαζί του. Σαφέστατα θέματα από το Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης ημέρας καθώς και του αμέσως προηγούμενου, αλλά και πολλά άλλα...

Φυσικά επόμενοι στόχοι είναι να είναι καλεσμένοι ο κύριος Αθανάσιος Βίτσας σε τοπικό επίπεδο και αν χρειαστεί και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κύριος Γιάννης Κελγιώργης ο οποίος δήλωσε πρόθυμος και να μιλήσει στον σταθμό και να βοηθήσει σε μία πιθανή διεκδίκηση της γραμμής Καβάλας - Σαμοθράκης.

Για την Κυριακή 2 Απριλίου στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" δεν υπάρχει ακόμη καλεσμένος.