19 Απριλίου, 2023

Πρόγραμμα πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Παναγίας Καμαριώτισσας - Φωτογραφίες και βίντεο από τον Πανηγυρικό Εσπερινό

Αύριο Πέμπτη της Διακαινησίμου Εβδομάδας 20 Απριλίου, όπως έχει οριστεί πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Παναγίας Καμαριώτισσας.
Ακολουθεί το πρόγραμμα με τον Πανηγυρικό Εσπερινό, την Πανήγυρη Θεία Λειτουργία, την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και την παράκληση στην Παναγία Καμαριωτισσα, όπως αυτό έχει θυροκολληθεί στην είσοδο του Ναού:

Φωτογραφίες και βίντεο από τον Πανηγυρικό Εσπερινό
Σήμερα όπως αναφέρει και το παραπάνω πρόγραμμα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, παρουσία αρχών των τοπικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπείας της Δημοτικής αρχής αποτελούμενης από τον Δήμαρχο Σαμοθρακης κύριο Νίκο Γαλατούμο και την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κυρία Αναστασία Τερζή, τον καπετάνιο του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΆΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ κύριο Κυριάκο Μουζάκη, ο οποίος συνοδεύονταν από μέλη του πληρώματος. Επίσης κατά την διάρκεια του Εσπερινού πέρασαν το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και η συντοπίτισσα υποψήφια βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κυρία Κατερίνα Μπέρδου.




Κατά την τέλεση του εσπερινού τελέστηκε και αρτοκλασία:

Συνήθως δημοσίευα ρεπορτάζ από την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, διότι σε αυτήν παρευρισκόμουν συνήθως, λόγω των υποχρεώσεων της εργασίας μου. Φέτος που δεν με βαρύνουν αυτές οι υποχρεώσεις σε συνδυασμό με προγραμματισμένο μονοήμερο ταξίδι που πρέπει να κάνω αύριο, πήγα στον εσπερινό φέτος.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ...!!!