11 Ιουνίου, 2023

"Ορθά Κοφτά" με τον πρώην Δήμαρχο Σαμοθράκης Αθ. Βίτσα

Όπως είχε ανακοινωθεί μέσα από το blog χθες το βράδυ, μετά την παρέμβαση - συνέντευξη του Δημάρχου Σαμοθράκης κυρίου Νίκου Γαλατούμου στην εκπομπή "Χωρίς Κανόνες", καλέσαμε τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Ενωτική Συνεργασία", να είναι στην δική μου εκπομπή "Ορθά Κοφτά". Την αποδέχτηκε και σήμερα ήταν κοντά μας. Κάναμε μία χαλαρή συζήτηση, όπως και χθες.

Ο κύριος Βίτσας είχε την ευκαιρία να καταθέσει τις απόψεις του, τις ενστάσεις, τις ανησυχίες και τους φόβους του για την εξέλιξη κάποιων έργων, δηλώνοντας πως ο λαός της Σαμοθράκης εκλέξει τον ίδιο και την παράταξη του στην ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, θα ολοκληρωθούν όλα τα έργα και θα χαθεί κανένα, αφήνοντας να εννοηθεί πως με την παρούσα δημοτική αρχή υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.

Επίσης ερωτήθηκε για διάφορα άλλα θέματα και είτε έδωσε απαντήσεις, είτε εξηγήσεις όπως για την ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας, για την κατάσταση - εικόνα του λιμανιού της Καμαριώτισσας και την διαχείριση από τον Ο.Λ.Α., για το θέμα που προέκυψε με το κάμπινγκ Πλατιάς, την δημιουργία του Αθλητικού Συλλόγου και πολλά άλλα.

Ακούστε την συνέντευξη - εκπομπή από το samothrakiradio.gr: