16 Ιουνίου, 2023

"Ορθά Κοφτά" την Κυριακή με τον Γ. Γλήνια και την Προϊσταμένη ΕΟΤ Τουρκίας, Δ. Μπάμπαλη

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" στο Samothraki Web Radio καλεσμένος θα είναι ο επικεφαλής της τρίτης παράταξης του δημοτικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Χωροταξικού κύριος Γιάννης Γλήνιας.
Μετά τους κυρίους Γαλατούμο και Βίτσα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, σειρά παίρνει ο κύριος Γλήνιας. Τόσο με την πρώτη του ιδιότητα για να μας πει τι τελικά προτίθεται να κάνει ο ίδιος και η παράταξη του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, όσο και με την δεύτερη για να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της Τουρκικής αντιπροσωπείας από δημοσιογράφους, influencers και τουριστικούς πράκτορες και τι αποκόμισε ο ίδιος.
Επίσης ζήτησα και την συμμετοχή στην εκπομπή της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας ΕΟΤ Τουρκίας κυρίας Δήμητρα Μπάμπαλη η οποία επίσης μετείχε στην αποστολή.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή 11:00 - 12:00 στο Samothraki Web Radio και μπορείτε να την ακούτε ζωντανά στο e-radio.gr, καθώς και στην σελίδα του σταθμού: samothrakiradio.grαπ' όπου αργότερα μπορείτε να την ακούτε ηχογραφημένη, όπως και στο παρόν blog.