19 Ιουνίου, 2023

Η "Lady Vera" του Δ. Μελισσανίδη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας - Καλωσόρισμα Δημάρχου Σαμοθράκης και φίλων της ΑΕΚ

Λίγα λεπτά μετά τις 6 στο λιμάνι της Καμαριώτισσας μπήκε μία πολυτελής θαλαμηγός.
Αμέσως ο νους μου πήγε στην θαλαμηγό του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ κυρίου Δημήτρη Μελισσανίδη, την "Lady Vera", που της προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν στην Λήμνο (limnosreport.gr) και στην Αλεξανδρούπολη (e-evros.gr).
Χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκα στην εφαρμογή Marine Traffic και όντως ήταν η "Lady Vera".
Όπως ανέφεραν άλλα δημοσιεύματα πάνω στο σκάφος όπως είναι φυσικό κυματίζει η σημαία της ΑΕΚ με τον δικέφαλο αετό. Εγώ δεν την διέκρινα από το σημείο που είδα το σκάφος.

Μάλιστα στο e-evros.gr (από όπου και η παρακάτω φωτο) αναφέρεται ότι στην Αλεξανδρούπολη μαζί με την υπόλοιπη παρέα του εφοπλιστή βρισκόταν και ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος.

Τους καλωσορίζουμε στο νησί μας, τους ευχόμαστε να έχουν μία όμορφη διαμονή και για να ξαναέρθουν, αλλά και για να γίνουν η ζωντανή και πλούσια... διαφήμιση της Σαμοθράκης...

Καλωσόρισμα Δημάρχου Σαμοθράκης και φίλων της ΑΕΚ
Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στις φωτογραφίες που βγήκαν οι 2 άνδρες, μαζί τους ήταν κάποιοι φίλαθλοι του συλλόγου από το νησί.
Αργότερα ο κύριος Γαλατούμος δημοσίευσε την παρακάτω ανάρτηση - καλωσόρισμα:
Επίσκεψη του προέδρου  και μεγαλομετόχου της ΑΕΚ  κυρίου Δημήτρη Μελισσανίδη στο νησί μας!!Τον ευχαριστούμε για την επίσκεψη  και την επιλογή του να μας επισκεφθεί,του ευχόμαστε καλή διαμονή και καλό ταξίδι επιστροφής!!! "

Νίκος Γαλατούμος (facebook) →→→ Σαμοθράκης Ενημέρωση (facebook)