20 Ιουλίου, 2023

9 χρόνια συμπληρώνει σήμερα "Το Blog του Ειρηναίου από την Σαμοθράκη" - Αφιερώσεις στους πολλούς και στους μεμονωμένους... - Ανανέωση

Σήμερα 20 Ιουλίου  2023, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, συμπληρώνονται 9 χρόνια ύπαρξης του blog που αυτήν την στιγμή διαβάζετε.
Νιώθω για ακόμη μία φορά, για ακόμη μία χρονιά, την ανάγκη και την υποχρέωση, να σας ευχαριστήσω, για την αγάπη που δείξατε από τον πρώτο καιρό στο "Blog του Ειρηναίου από την Σαμοθράκη". Διαπιστώνω όμως ότι παρά τα χρόνια που περνούν η αγάπη σας όχι μόνο μένει σταθερή, αλλά αυξάνεται, το αγαπάτε όλο και περισότερο, όλο και περισότεροι...!!!
Προσπαθώ όσο γίνεται να προσφέρω έγκαιρη, έγκυρη, αξιόπιστη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία το αναγνωρίζετε και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ !!!!!
Κάποιοι μεμονωμένοι νομίζετε άλλα... Και εσάς σας ευχαριστώ γιατί για να έχετε αυτήν την άποψη, σημαίνει ότι διαβάζετε το blog και με κάνετε να σκέφτομαι τα λάθη μου, αρκεί να μην γίνεστε εμμονικοί και να μην ανοίγετε το blog μόνο και μόνο για να βρείτε το επόμενο λάθος μου... Η ζωή είναι μικρή ασχοληθείτε με κάτι άλλο πιο δημιουργικό... 
Άλλωστε και ο Θεός ο ίδιος, ο Πλάστης της γης και του ανθρώπου, δεν είναι αρεστός σε όλους, εγώ θα είμαι...;;;
Υγεία και καλή καρδιά...

Σε όλους όσους μου δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω αφιερωνώ αυτό:

Σε εσάς τους μεμονωμένους αφιερώνω συν αυτό:

Για την συμπλήρωση των 9 ετών λειτουργίας του irineossamothraki.blogspot.com τις προηγούμενες ημέρες προχώρησα σε κάποιες εμφανισιακές αλλαγές, τόσο στην εικόνα του τίτλου, όσο και στο χρωματικό θέμα. Νομίζω πάντα μία ανανέωση είναι καλή και χρήσιμη. Περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας.