03 Ιουλίου, 2023

"Ορθά Κοφτά με Θ. Τσώνη και Ζωή Τηγανούρια

Χθες Κυριακή 2 Ιουλίου στο στούντιο του Samothraki Web Radio και στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" φιλοξενήθηκαν, στο πρώτο ημίωρο ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού κύριος Θανάσης Τσώνης, ενώ στο δεύτερο όπως είχαμε προαναγγείλει η καταξιωμένη μουσικοσυνθέτρια Ζωή Τηγανούρια. Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής παρών στο στούντιο ο δημοσιογράφος Τάσος Παλαιστίδης.
Και οι δύο συζητήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες.
Στο πρώτο κομμάτι ο κύριος Τσώνης μίλησε για τον Τουρισμό.
Ενώ στο δεύτερο η Ζωή Τηγανούρια μας μίλησε για το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Της Σμύρνης το φιλί" με την Πέγκυ Ζήνα που μόλις την προηγούμενη μέρα είχε κυκλοφορήσει. Καθώς και για τις περιοδείες της φέτος το καλοκαίρι, από τις οποίες δυστυχώς λείπει η Σαμοθράκη. 
Αλλά δέχτηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Τάσο Παλαιστίδη, να φέρει στην Σαμοθράκη την Πέγκυ Ζήνα και εκείνη είπε πως ήδη συζητάνε με Δήμο του Έβρου για το επόμενο καλοκαίρι, οπότε αν δεχτούν πρόταση και από τον Δήμο Σαμοθρακης, θα μπορούσε να γίνει συνδυαστικά. Βέβαια όπως ειπώθηκε θα ήταν χρήσιμη η παρουσία του κυρίου Τσώνη στο συγκεκριμένο θέμα, μήπως χρηματοδοτούσε το εγχείρημα η ΠΑΜΘ... Μακάρι να συζητηθεί το θέμα, να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει πραγματικότητα...
Ακούστε τα δύο ηχητικά αποσπάσματα από το samothrakiradio.gr