29 Αυγούστου, 2023

Γ. Γλήνιας & Θ. Βίτσας στο ΘΡΑΚΗΝΕΤ και Ν. Γαλατούμος στον STATUS 94,2 κάνουν αποτίμηση της κατάστασης με την διακοπή ρεύματος και των αποτελεσμάτων της συμμετοχής στην σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο - Καμία αναφορά από τους κυβερνητικούς βουλευτές Έβρου

Στο σημερινό (29/8) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗΝΕΤ με την Μαρία - Χρύσα Σταμπουλίδου προβλήθηκε αρχικά ρεπορτάζ με την αποτίμηση τόσο της κατάστασης που βίωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Σαμοθράκη και τον αντίκτυπο της στον τουρισμό. Για τα θέματα αυτά μίλησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Γιάννης Γλήνιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην χθεσινή σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Αλεξανδρούπολη. Από την οποία φαίνεται να είναι αισιόδοξος, μιας και θα υλοποιηθεί όπως όλα δείχνουν, ένα Samothraki Pass, αντίστοιχο με το Evia Pass με 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις.
Αμέσως μετά συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης και εκ νέου υποψήφιος κύριος Θανάσης Βίτσας, ο οποίος με την σειρά του έκανε αποτίμηση της διαχείρισης της κρίσεως από την Δημοτική Αρχή, μάλιστα τα όσα ανακοινώθηκαν, τα παρομοίασε με αέρα μιας και όπως υποστήριξε δεν υπήρξε έγγραφο υπόμνημα.
Το ρεπορτάζ με τον κύριο Γλήνια και η συνέντευξη του κυρίου Βίτσα στο ΘΡΑΚΗΝΕΤ (YouTube) βρίσκονται στο χρονικό διάστημα από 12:45 έως 28:35.

Νωρίτερα το πρωί ο Δήμαρχος του νησιού κύριος Νίκος Γαλατούμος παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Στ. Αποστολίδη στον STATUS 94,2 για το ίδιο θέμα και πιο συγκεκριμένα για τις δεσμεύσεις που πήρε η Σαμοθράκη στην σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο. 
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες από τον αρμόδιο υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κύριο Χρήστο Τριαντόπουλο.
Ακούστε όσα είπε:


Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους κυβερνητικούς βουλευτές Έβρου δεν κάνει καμία αναφορά στην Σαμοθράκη. Ντροπή σας κύριοι, ναι οι πυρκαγιές και οι τραγικές συνέπειες τους πρέπει να είναι πρώτο μέλημα σας, αλλά και η Σαμοθράκη λόγω των πυρκαγιών υπέστη την διακοπή ρεύματος μη συνεπακόλουθα διακοπή νερού, μη εύρυθμη λειτουργία επιχειρήσεων και τραπεζών, πρόωρες αναχωρήσεις και ακυρώσεις τουριστών, τεράστια και άδικη δυσφήμιση κλπ...
Σταύρος Κελέτσης (facebook) - Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων