03 Αυγούστου, 2023

Επιστολή πολίτη σε Δήμο Σαμοθράκης & Ο.Λ.Α για την "απαράδεκτη" κατάσταση σε παραλία και λιμάνι Καμαριώτισσας

Έλαβα ένα email από αναγνώστρια του blog, η οποία μου κοινοποιεί την επιστολή που στέλνει στον Δήμο Σαμοθράκης και στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης και ζητάει την δημοσίευση του. Τα αρχικά της κυρίας είναι Κ. Σ. Δεν ξέρω αν επιθυμεί την δημοσίευση ολοκλήρου του ονόματος της, πάντως τα στοιχεία της υπάρχουν.

Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριοι και κυρίες του Δήμου Σαμοθράκης και του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (δεν γνωρίζω ποιός από τους 2 είναι υπεύθυνος).

Η κατάσταση στην παραλία της Καμαριώτισσας είναι απλά και μόνο ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ...!!!
Γίνομαι σαφέστερη.
Περιμένουμε τουρισμό, με ποιες υποδομές;;;
Ένας άνθρωπος θέλει να κάνει μπάνιο στην Καμαριώτισσα και να κάνει ένα ντουζ και να αλλάξει στην παραλία, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
Τα ντουζ και τα αλλαχτήρια ελάχιστα, συγκεκριμένα και αυτά που υπάρχουν κάτω από την πλατεία, είναι σαν να μην υπάρχουν... Το νερό στην βρύση τρέχει συνεχόμενα, δεν κλείνει. Στο ντουζ φοβάται άνθρωπος να πάει γιατί επάνω από εκεί που βγαίνει το νερό, για να μην κολλήσει μικρόβια ή μύκητες, μιας και έχει δημιουργηθεί ένα πράσινο στρώμα.
Πάμε τώρα στα αλλαχτήρια - αποδυτήρια - καμπίνες, πως να τα πω... Που δεν είναι τίποτα από αυτά, ενώ έγινε μία τόσο καλή κατασκευή (μπορώ να πω κρίμα για την παραλία), δεν έχουν ούτε σκάρες να φεύγουν τα νερά, ούτε προσέχονται καθόλου, είναι γεμάτα βρώμικα νερά μέσα, η μία πόρτα είναι βγαλμένη και κρέμεται, οι άλλες δύο πολλές φορές δεν ανοίγουν απ' έξω και αν μπεις μέσα, όταν είναι λίγο στεγνά κάτω, δεν κλείνουν.
Μια κατάσταση ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ, μία εστία μόλυνσης.
Ενώ θα έπρεπε κάθε λίγο να υπάρχει ένα ντουζ με μία περιποιημένη ξύλινη καμπίνα με σκάρα μέσα, δεν προσέχετε ούτε αυτά.
Έτσι θα τραβήξουμε κόσμο...;;; Η Καμαριώτισσα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ... Το βλέπω η ίδια μου, αλλά το λένε και πελάτες στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων του συζύγου μου που εργάζομαι.
Το λιμάνι σε ΑΘΛΙΑ κατάντια... Από πού να ξεκινήσω και που να καταλήξω; Από τα μαύρα πανιά στα παρτέρια, από την ακαταστασία πάνω στο λιμάνι από τα δίχτυα, από το γεγονός ότι δεν ανάβουν τακτικά οι λάμπες.

Όπως αναφέρει ως υποσημείωση η κυρία Κ.Σ δεν παραθέτει φωτογραφίες γιατί δεν συνηθίζει να παίρνει μαζί της στην θάλασσα το κινητό της. Η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου είναι από παλιότερο δικό μου άρθρο όταν ο Ο.Λ.Α τοποθέτησε της καμπίνες.