30 Σεπτεμβρίου, 2023

AlterEco Samothraki: Φωτογραφίες από τις φετινές καλοκαιρινές δραστηριότητες καθαριότητας!

Η ομάδα AlterEco Samothraki δημοσίευσε στην σελίδα της στο facebook φωτογραφίες από τις πρόσφατες δράσεις της, καθαρισμού παραλιών (Καμαριώτισσα και λιμνοθάλασσας Αγ. Ανδρέα).
Αφού συγχαρώ τα παιδιά της ομάδας για την πρωτοβουλία τους και να ευχηθώ να βρουν μιμητές, παραθέτω την ανάρτηση τους με την μετάφραση της και ένα κολάζ από τις φωτογραφίες τους:
Photos from this summer cleaning activities! 🌞
We cleaned a lot of trash, but trash keeps piling up every minute on the seaside.
It's true, the trash we collected only makes a small difference: the biggest impact is made by the message we send, the people we speak with, the passers-by that join us and the kids we improvise football matches with.
We never meant to clean the beach, we meant to change the people, change the culture, raise some thoughts.
We don't have anything to lose, until we stop making a change. 🌱
Μετάφραση:
Φωτογραφίες από τις φετινές καλοκαιρινές δραστηριότητες καθαριότητας! 🌞
Καθαρίσαμε πολλά σκουπίδια, αλλά τα σκουπίδια συνεχίζουν να συσσωρεύονται κάθε λεπτό στην παραλία. Είναι αλήθεια, τα σκουπίδια που μαζέψαμε κάνουν μόνο μια μικρή διαφορά: το μεγαλύτερο αντίκτυπο έχει το μήνυμα που στέλνουμε, οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάμε, οι περαστικοί που έρχονται μαζί μας και τα παιδιά με τα οποία αυτοσχεδιάζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ποτέ δεν είχαμε σκοπό να καθαρίσουμε την παραλία, εννοούσαμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους, να αλλάξουμε την κουλτούρα, να σηκώσουμε κάποιες σκέψεις. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μέχρι να σταματήσουμε να κάνουμε μια αλλαγή. 🌱

AlterEco Samothraki (facebook)