24 Σεπτεμβρίου, 2023

"Χωρίς Κανόνες" με τους Π. Ατζανό και Γ. Γρηγόρενα - "Ορθά Κοφτά" με τις Σ. Βασιλειάδου και Α. Τερζή

Xθες Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Χωρίς Κανόνες" αντικατέστησα τον Φώτη Φωτεινό ο οποίος το διάστημα αυτό δεν μπορεί να κάνει εκπομπές επειδή είναι υποψήφιος, φιλοξένησα στο πρώτο κομμάτι τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την "Περιφερειακή Σύνθεση" και τον Χριστόδουλο Τοψίδη συμπατριώτη μας κύριο
Παναγιώτη Ατζανό. Ο οποίος αυτές της ημέρες βρίσκονταν στο νησί με συνυποψήφιες του στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας της παράταξης τους.

Ακούστε την συνέντευξη από το samothrakiradio.gr:


Στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής συνεχίστηκε ο κύκλος των υποψηφίων από το "Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης" με τον Αντιδήμαρχο Σαμοθράκης και εκ νέο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κύριο Γιάννη Γρηγόρενα.
Ακούστε την συνέντευξη από το samothrakiradio.gr:

Σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" μαζί μου ήταν ο Νίκος Δεληγιάννης και φιλοξενήσαμε τις 2 κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης. Στο πρώτο μέρος η πρόεδρος του Δ.Σ. και εκ νέου υποψήφια με το "Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης" κυρία Σόνια Βασιλειάδου.
Ακούστε την συνέντευξη από το samothrakiradio.gr:

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μαζί μας ήταν η κυρία Αναστασία Τερζή, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και εκ νέου υποψήφια με την παράταξη του νυν δημάρχου.
Ακούστε την συνέντευξη στο samothrakiradio.gr: