18 Σεπτεμβρίου, 2023

Απάντηση στον κύριο Αθ. Σκαρλατίδη: Αμοιβαία η συμπάθεια, αν θέλετε να έρθετε υπάρχει λύση...

Χθες τελειώνοντας η εκπομπή "Ορθά Κοφτά", περάσαμε από ένα καφενείο της Χώρας, όπου βρίσκονταν νυν και υποψήφιοι σύμβουλοι και των δύο παρατάξεων, τους χαιρετίσαμε όλους. Μεταξύ αυτών ήταν και ο κύριος Αθανάσιος Σκαρλατίδης, ο οποίος καθότανε στην είσοδο του καφενείου, φεύγοντας ο άνθρωπος ήταν στην ίδια θέση γυρίζω τον χαιρετώ και του λέω, "πιστεύω ότι θα έπρεπε να έρθετε και εσείς" (εννοώντας στις προεκλογικές εκπομπές), όπως το έχω πει και σε άλλους και θα το λέω. Ο άνθρωπος κατάλαβε μάλλον για τον εαυτό του και μου λέει πρέπει να είναι προεκλογικά, μετεκλογικά δεν γίνεται; Μη θέλοντας να τον προσβάλλω και επειδή επιχείρησα να τον καλέσω και παλαιότερα, γυρίζω και του απαντάω "ας είναι", μου έγνεψε καταφατικά.
Στο Σαμοθρακης Ενημέρωση (facebook), αναδημοσιεύτηκε η εκπομπή, κάτω από την οποία ακολούθησε μεγάλη "συζήτηση", ένα από τα σχόλια ήταν από τον κύριο Σκαρλατίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο όνομα μου και στην χθεσινή συνομιλία μας, το οποίο με στεναχώρησε ειλικρινά. Διαβάστε τι έγραψε και τα λέμε παρακάτω:

Κύριε Σκαρλατίδη η συμπάθεια είναι αμοιβαία, αν θέλετε να έρθετε σε δική μου εκπομπή, στο "Ορθά Κοφτά", μπορείτε να μου πείτε "Ειρηναίε θα έρθω, αλλά θα σε παρακαλέσω να μην είναι ο Φώτης". Παρά αυτό που κάνατε δημόσια.
Πραγματικά στεναχωριέμαι που η παράταξη σας απαξίωσε και συνεχίζει να απαξιώνει το μοναδικό μέσο του νησιού μας, το οποίο μόνο παραταξιακό δεν είναι, υπάρχουν παραγωγοί που υποστηρίζουν την μία ή την άλλη παράταξη, άλλος με λιγότερο, άλλος με περισότερο σθένος, να αναφέρω μάλιστα ότι αυτήν την στιγμή επειδή είναι υποψήφιοι 2 παραγωγοί δεν κάνουν τις εκπομπές τους, ο Μανώλης Στεργίου (με το Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης - Νίκος Γαλατούμος) και ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος (με την Δημοτική Ενωτική Συνεργασία - Θανάσης Βίτσας), υπάρχουν και αντικειμενικοί παραγωγοί στους οποίους κατατάξατε εσείς και εμένα και σας ευχαριστώ, οπότε δεν καταλαβαίνω ειλικρινά από που βγήκε το συμπέρασμα ότι το Samothraki Web Radio είναι παραταξιακό, όπως το χαρακτήρισε από τις πρώτες στιγμές της πρώτης παρουσίας του ο κύριος Θανάσης Βίτσας και αποτυπώθηκε ως τέτοιο σε πολλούς από εσάς...
Πιστεύω να αναιρέσετε τα γραφόμενα σας, να το ξανασκεφτείτε, γιατί οι πόρτες και τα μικρόφωνα του σταθμού είναι ανοιχτά για όλους σεβόμενοι όρους και προϋποθέσεις...