23 Σεπτεμβρίου, 2023

Samothraki Web Radio: Τετάρτη 27/9 κα ι ώρα 17:00 θα διεξαχθή debate γμεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Θ. Βίτσα και Ν. Γαλατούμου - Οι συμφωνηθέντες όροι

Σαμοθράκη 23/2023

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνάντηση των παραγωγών του Samothraki Web Radio και των εκπροσώπων των δύο παρατάξεων της κυρίας Σόνιας Βασιλειάδου από το "Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης - Νίκος Γαλατούμος" και του κυρίου Νίκου Τραχιώτη από το από την "Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης".

Η συνάντηση - συζήτηση αφορούσε τους όρους διεξαγωγής του debate και διεξήχθη σε ένα πολιτισμένο κλίμα μεταξύ όλων των πλευρών.

Αποφασίστηκαν λοιπόν τα κάτωθι:

- Το debate θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 17: 00 στο studio του σταθμού.

- Τις ερωτήσεις θα υποβάλλουν ο Ειρηναίος Παπαντίδης και ο Νίκος Δεληγιάννης.

- θα μεταδοθεί από την σελίδα του σταθμού  samothrakiradio.gr καθώς και από την σελίδα e-radio.gr επίσης και στην σελίδα facebook του σταθμού θα μεταδοθεί ζωντανή κάλυψη μέσω κάμερας.

- Ο αριθμός των ερωτήσεων, η σειρά των απαντήσεων καθώς και οι χρόνοι ερωτήσεων - απαντήσεων.

- Οι ερωτήσεις θα διαμορφωθούν από το σύνολο των παραγωγών του SWR.

- Επίσης από μία ερώτηση στον κάθε υποψήφιο δήμαρχο θα υποβάλλουν οι 3 έγκριτοι δημοσιογράφοι Περιφερειακών ΜΜΕ του Έβρου:

Σταύρος Αποστολίδης (Statue radio 94,2)

Κυριακή Μπασκάκη (ALFA TV)

Γιάννης Τομαδάκης (thrakinea.gr)

- Κάθε υποψήφιος θα έχει την δυνατότητα να υποβάλλει μία ερώτηση στον αντίπαλο του.

- Τέλος θα έχουν στην διάθεσή τους εύλογο χρόνο τοποθέτησης έναντι των ψηφοφόρων για να αναπτύξουν το όραμα τους για την επόμενη δεκαετία της Σαμοθράκης καθώς και γιατί να τους εμπιστευτούν.

- Οι χρόνοι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα, δηλαδή ερωτήσεις έως 1 λεπτό, απαντήσεις έως 2,5 λεπτά και τελική τοποθέτηση 5 λεπτά.

- Ανά μισάωρο θα πραγματοποιείται διάλειμμα 4 λεπτών

Πιστεύουμε ότι το όλο εγχείρημα θα ολοκληρωθεί μέσα σε έναν πολιτικό πολιτισμό, χωρίς εντάσεις για το καλό όλων, αλλά κυρίως της Σαμοθράκης.

Η ομάδα του Samothraki Web Radio (facebook)