20 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνεχίζονται οι προεκλογικές εκπομπές στο SWR με Σ. Φωτεινο στις 22/9, Γ. Γρηγόρενα και Σ. Βασιλειάδου και Αν. Τερζή στις 24/96

Το Samothraki Web Radio συνεχίζει τον κύκλο των προεκλογικών εκπομπών, στις οποίες ήθελε την συμμετοχή υποψηφίων συμβούλων και από τις 2 παρατάξεις, εφόσον όμως η "Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης" του πρώην και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Σαμοθράκης κυρίου Θανάση Βίτσα, αρνήθηκε την συμμετοχή της, ο κύκλος αυτός ξεκίνησε μόνο με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης "Ενωτικό Κίνημα Σαμοθράκης" του νυν εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου κυρίου Νίκου Γαλατούμου. Ο κύκλος ξεκίνησε και συνεχίζεται με τους εν ενεργεία υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και θα ολοκληρωθεί με νέους υποψήφιους.

Την προσεχή Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Σαμοθράκης Ενημέρωση" με τον Νίκο Δεληγιάννη (10:30-11:30) θα φιλοξενηθεί ο κύριος Σαράντος Φωτεινός, μαζί του θα συζητήσουμε θέματα πρωτογενούς τομέα, διαχείρισης ζωικού κεφαλαίου, άρδευσης και ένα θέμα που έχει επωμιστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου, των δασικών μονοπατιών.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Χωρίς Κανόνες" (10:30-11:30) θα βρίσκεται στο στούντιο του SWR ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Γρηγόρενας, με τον οποίο θα συζητήσουμε θέματα καθημερινότητας.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" (11:00-12:00) θα φιλοξενηθούν 2 κυρίες του δημοτικού συμβουλίου Σαμοθράκης και εκ νέου υποψήφιες, η κυρία Σωτηρία (Σόνια) Βασιλειάδου, εξ αρχής υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος για θέματα Υγείας με πολλές δράσεις και στο δεύτερο μισό εκλεγμένη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης και η κυρία Αναστασία Τερζή Αντιδήμαρχος Οικονομικών και με πολλές άλλες αρμοδιότητες όπως Διοίκησης, Τεχνικών Έργων, Πρωτογενούς Τομέα, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού, Παιδείας για τις οποίες και θα συζητήσουμε.

Τις εκπομπές μπορείτε να τις ακούτε ζωντανά στο e-radio.gr, καθώς και στην σελίδα του σταθμού: samothrakiradio.gr, όπου αργότερα μπορείτε να τις ακούτε ηχογραφημένες, όπως και στο παρόν blog.