26 Νοεμβρίου, 2023

Ο Αθ. Βίτσας "Ορθά Κοφτά" για τις παράνομες μεταδημοτεύσεις, τις πρώτες επαφές, τις προτεραιότητες όταν αναλάβει και τα λάθη... - Εξήγησε και το "θα πίνουμε ελεύθερα τον καφέ..."

Σήμερα στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" εγώ και ο Τάσος Παπαγρηγορίου (ο επίτιμος έλειπε εκτός νησιού) φιλοξενήσαμε όπως είχε προαναγγελθεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Αθανάσιος Βίτσας.

Ήταν μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης, η εκπομπή κράτησε πολύ περισότερο από την καθορισμένη διάρκεια της μίας ώρας, ειπώθηκαν ενδιαφέροντα πράγματα και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες...

Καταρχήν θέλησε να ξεκινήσουμε με το επίκαιρο θέμα της ένστασης για το αποτέλεσμα των εκλογών και τις παράνομες μεταδημοτεύσεις. Έπειτα η συζήτηση πήγε στις πρώτες επαφές που είχε με τον νέο Περιφερειάρχη κύριο Χριστόδουλο Τοψίδη καθώς όπως μας είπε και με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κύριο Γιάννη Ζαμπούκη. Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέφερε πως θα έχει και άλλες επαφές. Ρωτήθηκε και απάντησε για τις πρώτες προτεραιότητες του μόλις αναλάβει καθώς και αν υπήρξαν λάθη κατά την προηγούμενη θητεία του, τα οποία σκέφτεται να διορθώσει.

Στο τέλος του έθεσα την απορία που είχα από τις πρώτες ημέρες της εκλογής, όταν και επαναλάμβανε την φράση "θα πίνουμε ελεύθερα τον κάφε μας..."

Όσοι δεν την ακούσατε, αξίζει να την ακούσετε από το samothrakiradio.gr.