20 Ιανουαρίου, 2024

"Χωρίς Κανόνες" με Π. Παπαδάκη, εκπροσώπους του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σαμοθρακης και παράλληλη σύνδεση με την εκπομπή του Τέρενς Κουίκ

"Χωρίς Κανόνες" μία πλούσια και γεμάτη εκπομπή σήμερα, οικοδεσπότης ο Φώτης Φωτεινός, "συνοδοιπόροι" του στο στούντιο ο Τάσος Παπαγρηγορίου και μέσω Skype ο Ειρηναίος Παπαντίδης.

Πρώτος καλεσμένος (τηλεφωνικά) ο κύριος Πάρης Παπαδάκης βουλευτής Έβρου της Ελληνικής Λύσης. Συζητήσαμε  τα προβλήματα που αφορούν το νησί μας, την έλλειψη καθηγητή, την κακή ποιότητα ιντερνέτ και την εκ νέου πιθανή φυγή του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Τμήματος Σαμοθρακης.

Στο δεύτερο μέρος στο στούντιο εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων οι κύριες Κριστίν Λανού-Σαλαμανή και Μαίρη Παπαθανασίου. Ενώ υπήρξε παράλληλη σύνδεση με τον Real FM 97.8 και την εκπομπή του Τέρενς Κουίκ όπου είχαμε την ευκαιρία να μεταδοθούν τα προβλήματα της Σαμοθράκης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έγινε μία καλή και πολυεπίπεδη προσπάθεια να αναδείξουμε κάποια από τα προβλήματα της Σαμοθράκης και ελπίζουμε ως τοπικό μέσο να συμβάλουμε σε λύσεις.

Συνεχίζουμε αύριο (αν το επιτρέψει ο καιρός) με την κυρία Καλλιόπη Ταμπάκη και ίσως τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Ιωάννη Παππά.

Ακούστε την εκπομπή από το samothrakiradio.gr: