27 Ιανουαρίου, 2024

"Χωρίς Κανόνες" όνομα και πράγμα με τον Δήμαρχο Σαμοθρακης Αθ. Βίτσα - Αύριο απαντήσεις από τον Ν. Γαλατούμο

Σήμερα στην εκπομπή "Χωρίς Κανόνες" με τον Φώτη Φωτεινό φιλοξενούμενος ήταν ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Αθανάσιος Βίτσας.

Η θεματολογία της συνέντευξης προετοιμάστηκε από όλη την ομάδα του Samothraki Web Radio, στο στούντιο του σταθμού μαζί με τον Φώτη Φωτεινό ήταν ο Στέλιος Κανδήλας, ενώ εγώ συμμετείχα μέσω Skype.

Ήταν μία πολύ μεγάλη σε διάρκεια συνέντευξη, "Χωρίς Κανόνες" όνομα και πράγμα, ο Δήμαρχος είχε την διάθεση να δώσει απαντήσεις για πολλά θέματα και να μας ενημερώσει για τις πρώτες ημέρες του στον δημαρχιακό θώκο, δηλαδή για όσα παρέλαβε, τις πρώτες ενέργειες και επαφές.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ήθελε να παρέμβει ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος. Η θέση των παραγωγών σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λεπτή, αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Βίτσα, αν επιθυμούσε να του επιτρέψουμε, ο οποίος δεν ήθελε. Μετά το πέρας της εκπομπής επικοινώνησα με τον κύριο Γαλατούμο και συνεννοηθήκαμε αύριο μετά τις συζητήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κύριο Ευάγγελο Πουλιλιό και την Διευθύντρια του Λυκείου Σαμοθρακης κυρία Καλλιόπη Ταμπάκη, να του δώσουμε αρχικά λίγο χρόνο 10-15 λεπτών για να απαντήσει επιγραμματικά στον κύριο Βίτσα και εντός των επόμενων ημερών (μάλλον το επόμενο Σαββατοκύριακο) να παραχωρήσει και ο ίδιος μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον σταθμό για να απαντήσει σε όλα όσα επιθυμεί αναλυτικά.

Ακούστε την σημερινή εκπομπή"Χωρίς Κανόνες" από το samothrakiradio.gr: