28 Ιανουαρίου, 2024

"Ορθά Κοφτά με την Λυκειάρχη Σαμοθρακης Καλ. Ταμπάκη για την συμμετοχή στον διαγωνισμό «Imagine EU», τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Ευ. Πουλιλιό και τον πρώην Δήμαρχο Σαμοθρακης Ν. Γαλατούμο

Ψηφίστε τους μαθητές της Σαμοθράκης στον διαγωνισμό «Imagine EU»

Η διευθύντρια του λυκείου Καλλιόπη Ταμπάκη παρότρυνε τους μαθητές να φτιάξουν αυτό το βίντεο και να λάβουν μέρος στο  διαγωνισμό που διοργανώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τίτλο «Imagine EU».
Θα χρειαστεί η θετική ψήφος των πολιτών σε μια  διαδικτυακή ψηφοφορία, ώστε τα παιδιά του νησιού80 μας να καταφέρουν να διακριθούν.
Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να προβάλλουν τα αιτήματα και τα προβλήματα τους!

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς σαν Samothraki Radio είναι… Ψηφίστε τα παιδιά, ψηφίστε το σχολείο μας, ψηφίστε το μέλλον του νησιού μας!

Μπορείτε να ψηφίσετε το σχολείο μας εδώ

Ακούστε την κυρία Ταμπάκη από το samothrakiradio.gr:


Στην συνέχεια ακολούθησε η συνέντευξη με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κύριο Ευάγγελο Πουλιλιό, η πρώτη στο Samothraki Web Radio.

Ακούστε την από το samothrakiradio.gr:


Τέλος δώσαμε την ευκαιρία στον πρώην Δήμαρχο Σαμοθρακης να κάνει μία "σύντομη" παρέμβαση για να απαντήσει επιγραμματικά σε κάποια σημεία της χθεσινής συνέντευξης του κυρίου Βίτσα, ενώ αναλυτικά και με στοιχεία όπως είπε θα απαντήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ακούστε την από το samothrakiradio.gr: