19 Φεβρουαρίου, 2024

Ν. Γαλατουμος: Απορρίφθηκε η ένσταση για τις παράτυπες μεταδημοτεύσεις - Σεβόμαστε το αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε από την θέση της ισχυρής αντιπολίτευσης // Αθ. Βίτσας: Δικαίωση για εμάς - Η σημερινή απόφαση επικύρωσε για τρίτη φορά το αποτέλεσμα των εκλογών, απέρριψε την ένσταση, ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν και πρέπει να απαντηθούν // Σχόλιο // Τι δήλωσαν στον STATUS 94,2

Ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος με σχετική ανάρτηση μας ενημερώνει ότι εκδόθηκε σήμερα η δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης, για την ένσταση που είχε καταθέσει η παράταξη του ώστε να ελεγχθούν οι 18 παράτυπες, όπως τις χαρακτηρίζει, μεταδημοτεύσεις.
Η ένσταση απορρίφθηκε και ο κύριος Γαλατούμος δηλώνει ότι θα σεβαστούν την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και θα ασκήσουν ισχυρή αντιπολίτευση, παρόντες στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα.
Τέλος ευχαριστεί όσους στήριξαν αυτόν και την παράταξη του σε αυτόν τον αγώνα και εύχεται ευδόκιμη θητεία στην δημοτική αρχή.
Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του:
Σαμοθρακης Ενημέρωση (facebook)

Αντίστοιχη ανάρτηση δημοσίευσε και ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Αθανάσιος Βίτσας, ο οποίος δηλώνει δικαιωμένος, και κατονομάζει ως υπόλογο τον κύριο Γαλατούμο, κάνοντας αναδρομή της υπόθεσης και τονίζει πως το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου επικυρώνεται για τρίτη φορά, απορρίπτοντας την ένσταση, αλλά επισημαίνει πως τα ερωτήματα είναι πολλά και πρέπει να απαντηθούν.
Διαβάστε και την δική του ανάρτηση:
Ζούμε Σαμοθρακη (facebook)

Η φωτογραφία μου

Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα υπήρχε κάποια διαφορετική απόφαση.
Από εκεί και πέρα, πιστεύω τώρα να πέσουν οι τόνοι, επιβάλλεται να πέσουν για να ηρεμήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αρρωστημένο πολιτικό κλίμα...
Η αντιπολίτευση έχει τον δικό της ουσιαστικό και πολλές φορές παραγωγικό ρόλο. Οι δύο παρατάξεις να συμβάλλουν για το καλό του μικρού μας τόπου. 

Γαλατούμος: Αποδέχομαι την απόφαση του Εκλογοδικείου και θα είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος εκτός απροόπτου

Βίτσας: Τελείωσε το τυπικό του Εκλογοδικείου αλλά τώρα πρέπει να βρούμε τι εννοούσε ο κ. Γαλατούμος