04 Φεβρουαρίου, 2024

"Ορθά Κοφτά" Με τον πρώην δήμαρχο Νίκο Γαλατούμο // Σόνια Βασιλειάδου Ενημέρωση σχετικά με την παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη στο νησί

Σήμερα στην εκπομπή μου "Ορθά Κοφτά" και στο στούντιο του Samothraki Web Radio φιλοξενήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος. 

Η εκπομπή βγήκε με τους Τάσο Παπαγρηγορίου και Στέλιο Κανδήλα από το συντονίζουν την συζήτηση και τα μηχανήματα και εμένα μέσω Skype, ο Φώτης Φωτεινός που λόγω ανειλειμενων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να αναλάβει αυτήν την διαδικασία έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην αρχή. Τους ευχαριστώ όλους για την βοήθεια τους, μα περισσότερο τον "γιατρό" του σταθμού, τον Νίκο Δεληγιάννη, ο οποίος είναι ο αφανής ήρωας.

Αυτή η παρουσία του κυρίου Γαλατούμου συμφωνήθηκε, την προηγούμενη Κυριακή, μετά από δικό του αίτημα την προηγούμενη μέρα κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Δημάρχου Σαμοθρακης να κάνει τηλεφωνική παρέμβασης κάτι που δεν δέχτηκε ο κύριος Βίτσας, του δώσαμε την δυνατότητα αυτό να γίνει την Κυριακή για κάποιες άμεσες απαντήσεις και με φυσική παρουσία το τρέχον Σαββατοκύριακο. 

Ο πρώην Δήμαρχος απάντησε σε τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας καθώς και σε λεγόμενα του κυρίου Βίτσα και σε ερωτήσεις δικές μας, των παραγωγών του σταθμού. 

Να σημειωθεί πως εάν ο Δήμαρχος Σαμοθράκης επιθυμεί να ανταπαντήσει το Samothraki Web Radio είναι στη διάθεση του.

Ακούστε την εκπομπή από το samothrakiradio.gr:


 

Σόνια Βασιλειάδου Ενημέρωση σχετικά με την παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη στο νησί

Πριν την κανονική έναρξη της εκπομπής, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κυρία Σόνια Βασιλειάδου ενημέρωσε για την παρουσία στο νησί του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Κώστα Αρβανίτη την Κυριακή 11 και την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ακούστε την από το samothrakiradio.gr: