03 Μαρτίου, 2024

"Ορθά Κοφτά" με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κων. Μουτζούρη // Σχόλιο

Όπως είχα προαναγγείλει καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" του Samothraki Web Radio ήταν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κύριος Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος επανεξελέγη στις εκλογές του Οκτωβρίου ως "αντάρτης" απέναντι στην επίσημη επιλογή του κόμματος του, όμως όπως επανειλλημένα μας έχει αποδείξει ότι είναι ένας πραγματικός αντάρτης (με την καλώς εννοούμενη έννοια της λέξης). Αυτό μας απέδειξε και σήμερα.

Μας αποκάλυψε πως ήδη έχουν προχωρήσει οι συνομιλίες με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Ιωάννη Παππά, κάτι το οποίο θα επισημοποιηθεί εντός του Μαρτίου με επίσκεψη του Υφυπουργού στην Λέσβο, επίσης ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για τις εργασίες μίας συνδιάσκεψης για την ανάπτυξη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην διάρκεια της οποίας θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κύριο Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ο κύριος Μουτζούρης εξέφρασε μεταξύ άλλων ότι η Σαμοθράκη θα έπρεπε να είναι το 11ο νησί στη λίστα όπου θα χορηγείται visa σε Τούρκους πολίτες για 7ήμερη επίσκεψη καθώς και αυτή θα έπρεπε να έχει μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ... Πόσο δίκιο έχει...!!!

Ακούστε την συζήτηση - συνέντευξη με τον κύριο Μουτζούρη:

Και ολόκληρη την εκπομπή: 

Από το samothrakiradio.gr


Απόσπασμα από wikipedia.org - Σαμοθράκη 
Ο λόγος ανάρτησης αυτού του αποσπάσματος είναι ότι για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η πάγια, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, άποψη μου, ότι δηλαδή, δεν έπρεπε να υπαχθεί στον Νομό Έβρου και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.