06 Μαρτίου, 2024

Πρόσκληση από το samothrakiradio.gr στον Δήμαρχο Σαμοθρακης Αθ. Βίτσα

Τον τελευταίο καιρό το Samothraki Radio έχει αφιερώσει έναν κύκλο εκπομπών σε συζητήσεις για την εξεύρεση συμμαχιών για την διεκδίκηση περισσότερων γραμμών.
Καταρχήν στις 18 Φεβρουαρίου συζητήσαμε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κυρίου Ιωάννη Κελγιώργη ( https://samothrakiradio.gr/..... ) για την γραμμή της Καβάλας, ο οποίος ήταν θετικός, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καβάλας, όπου προγραμματίστηκε ευρεία σύσκεψη φορέων του Νομού και της ΠΑΜΘ.
Στο μεταξύ προέκυψε το ενδιαφέρον της Dodekanisos Seaways να διεκδικήσει την γραμμή σύνδεσης των νησιών του Β.Α. Αιγαίου όπως ζήτησε ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κύριος Κωνσταντίνος Μουτζούρης, κατά σειρά φιλοξενήθηκαν τόσο ο πρόεδρος της εταιρείας κύριος Χρήστος Σπανός στις 25/2 ( https://samothrakiradio.gr/..... ) όσο και ο Περιφερειάρχης χθες 3/3 ( https://samothrakiradio.gr/..... ).

Όλο αυτό το εγχείρημα, το θεωρούμε επιτυχία του σταθμού και ελπίζουμε να το καρπωθεί το νησί μας, ανεξάρτητα από την δημοτική αρχή που το διοικεί.
Ζητήσαμε να συμμετέχετε στην συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κύριο Κ. Μουτζούρη, αφού αυτό κατέστη ανέφικτο λόγω της απουσίας σας. Θα θέλαμε να σας καλέσουμε σε μία συζήτηση για να μας πείτε πως βλέπετε όλες αυτές τις ενέργειες, τι πιστεύετε ότι θα γίνει, ποιες επαφές είχατε στην Αθήνα τόσο για τα συγκεκριμένα θέματα, όσο για τις υπόλοιπες επαφές σας. 
Γενικά θέλουμε μαζί σας μία συζήτηση για τον τουρισμό, εφόσον η καθ' ύλην αρμόδια αντιδήμαρχος Τουρισμού δεν επιθυμεί ακόμη να μας αναπτύξει τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής σας στον συγκεκριμένο ευαίσθητο τομέα...
Αναμένουμε απάντηση σας, καλό θα ήταν αυτή να προγραμματιστεί εντός της εβδομάδας ή το αργότερο το Σαββατοκύριακο.
SamothrakiRadio.gr

Το παρόν εστάλη με email στον Δήμαρχο Αθ. Βίτσα.