25 Απριλίου, 2024

Τ. Σαλαμανή: Αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι η τουριστική κίνηση ενόψει Πάσχα στην Σαμοθράκη // Αλεξανδρούπολη: Αρχές Ιουνίου ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Λήμνο

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σαμοθράκης κυρία Τριανταφυλλιά Σαλαμανή μίλησε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για την τουριστική κίνηση του Πάσχα καθώς και για την επισκεψιμότητα στο νησί από Τούρκους. Στο μεν πρώτο θέμα εκτίμησε ότι θα είναι αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι η τουριστική κίνηση ενόψει Πάσχα στην Σαμοθράκη. Αισιόδοξοι είναι οι επαγγελματίες του νησιού, ενώ θετική χαρακτηρίζεται από πλευράς Δήμου και η σύνδεση με την Λήμνο. Για το δε άλλο θέμα είπε πως δεν βοηθάει να αυξηθεί η επισκεψιμότητα η μη ύπαρξη δρομολογίων για να κάνουν μια αυθημερόν εκδρομή.
Επίσης η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση αναφέρθηκε και στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ προς και από Λήμνο. Το πλοίο της γραμμής θα εκτελεί από τις 3 Ιουνίου τρία δρομολόγια την εβδομάδα, από την Σαμοθράκη προς την Λήμνο ως προέκταση των δρομολογίων Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης τα οποία θα διαρκέσουν έως και την 1η Σεπτεμβρίου.
Παρακολουθήστε τα 2 βίντεο: