12 Απριλίου, 2024

Ερώτηση Π. Χρηστίδη (ΠΑΣΟΚ) προς τον ΥΝΑΝΠ με θέμα: Απολύτως αναγκαία η επιστροφή του 614 πλωτού περιπολικού σκάφους του Λ.Σ _ ΕΛ.ΑΚΤ στο Λιμάνι της Σαμοθράκης - Την Κυριακή ο Π. Χρηστίδης "Ορθά Κοφτά"

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής κύριος Παύλος Χρηστίδης στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Χρήστο Στυλιανίδη, με θέμα: "Απολύτως αναγκαία η επιστροφή του 614 πλωτού περιπολικού σκάφους του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ στο Λιμάνι της Σαμοθράκης". 

Την Κυριακή ο Π. Χρηστίδης "Ορθά Κοφτά"
Επικοινώνησα με το πολιτικό γραφείο του κυρίου Παύλου Χρηστίδη και τον προσκάλεσα σε μία συζήτηση την Κυριακή στην εκπομπή μου "Ορθά Κοφτά". Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και θα τον έχουμε μαζί μας, τόσο για να του θέσουμε το θέμα ως έχει, αλλά και θέματα που σχετίζονται με το Λ. Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ αλλά και το Υπουργείο Ναυτιλιας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η εκπομπή "Ορθά Κοφτά" μεταδίδεται κάθε Κυριακή 11:00 - 12:00 στο Samothraki Web Radio και μπορείτε να την ακούτε ζωντανά στο e-radio.gr, καθώς και στην σελίδα του σταθμού: samothrakiradio.grαπ' όπου αργότερα μπορείτε να την ακούτε ηχογραφημένη, όπως και στο παρόν blog.