16 Απριλίου, 2024

Δήμος Σαμοθράκης: Δελτίο Τύπου - Οι Εθελοντές σε διαρκή δράση σε Πρ. Ηλία και Χώρα // Ανακοίνωση από Βοήθεια στο Σπίτι για έμπρακτη συνεισφορά

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΔΡΑΣΗ
Σήμερα, στον Προφήτη Ηλία και στη Χώρα.
Σήμερα 15/4, οι εθελοντές για άλλη μια φορά διέθεσαν τον χρόνο, την ενέργεια και το πάθος τους για το κοινό καλό, καθώς πραγματοποίησαν δύο δράσεις σε δύο διαφορετικούς οικισμούς.
Πιο συγκεκριμένα, η μία δράση αφορούσε τον καθαρισμό του κοιμητηρίου στη Χώρα, όπου εθελοντές με δικά τους χορτοκοπτικά καθάρισαν τα χόρτα μέσα στο κοιμητήριο.
Η άλλη δράση πραγματοποιήθηκε στον Προφήτη Ηλία και αφορούσε
1. καθαρισμό του κοιμητηρίου από χόρτα
2. καλλωπισμό στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία
3. καθαρισμό του δρόμου και ασβέστωμα
4. κόψιμο χόρτων και ασβέστωμα στην εκκλησία του χωριού.
Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του εθελοντισμού που καθιέρωσε ο Δήμος Σαμοθράκης.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους. Οι εικόνες αποτυπώνουν τη μεγάλη προσφορά τους.
Επίσης, ο δήμος Σαμοθράκης ευχαριστεί θερμά και τα καταστήματα για το κέρασμα που προσέφεραν στους εθελοντές.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Κοινωνική Υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι τους τελευταίους μήνες λόγω δωρεών από κατοίκους του νησιού παρέχει δωρεάν πάνες ακράτειας στους ωφελούμενους του προγράμματος. Θέλοντας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους ηλικιωμένους μας πάνες, όσοι κάτοικοι επιθυμούν να συνεισφέρουν έμπρακτα με την προσφορά τους στο έργο μας, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο 2551042192. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί την τρίτη ηλικία. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Τόλιου Βασιλική