28 Απριλίου, 2024

"Χωρίς Κανόνες" με Κρ. Αρμενάκη & “Ορθά Κοφτά” με Γρ. Στογιαννίδη και Αν. Δημοσχάκη

Όπως είχαμε προαναγγείλει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Samothraki Web Radio και στις εκπομπές "Χωρίς Κανόνες" και "Ορθά Κοφτά" θα φιλοξενούνταν η υποψήφια ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής κυρία Κρυσταλλία Αρμενάκη και αντίστοιχα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κύριος Γρηγόρης Στογιαννίδης καθώς και ο βουλευτής Έβρου ΝΔ κύριος Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ακούστε την εκπομπή "Χωρίς Κανόνες με την κυρία Κρ. Αρμενάκη από το samothrakiradio.gr:


Ακούστε την συνέντευξη του υποψήφιου ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κύριο Γρ. Στογιαννίδη από το samothrakiradio.gr:

Ακούστε την συνέντευξη του βουλευτή Έβρου κυρίου Αν. Δημοσχάκη από το samothrakiradio.gr:


Στην αρχή της εκπομπής συζητήθηκε ένα ενδιαφέρον θέμα που αφορά την Σαμοθράκη, τα σκουπίδια καθώς και μία ελεεινή, εμετική, απαράδεκτη εικόνα που έβγαλαν προς τα έξω κάποιοι ανεγκέφαλοι επισκέπτες μας, ανεβάζοντας στον χάρτη της Google έναν παράνομο σκουπιδότοπο μεν, αλλά σημειώνοντας τον ως Νίκη της Σαμοθράκης, κάτι που ευτυχώς μόλις έγινε αντιληπτό, έγιναν συντονισμένες ενέργειες και η τοποθεσία με τις φωτογραφίες βγήκαν... Ντροπή, αίσχος και όνειδος... Λυπάμαι που για την συγκεκριμένη ομάδα νέων είχα γράψει θετικά σχόλια για κάποιες πρωτοβουλίες που είχαν φέρει εις πέρας... Για να το ακούστε πατήστε το παρακάτω ηχητικό με ολόκληρη την εκπομπή:

Εκ των υστέρων θεωρώ λάθος μου που δεν ανέδειξα το θέμα, το μόνο στοιχείο που έχω είναι το screenshot του χάρτη που μου έστειλε φίλος, από τους πρώτους που το αντιλήφθηκαν. Τον παραθέτω: