26 Απριλίου, 2024

Σάββατο "Χωρίς Κανόνες" με Κρ. Αρμενάκη και Κυριακή "Ορθά Κοφτά" με Γρ. Στογιαννίδη και Αν. Δημοσχάκη στο Samothraki Web Radio

Το Samothraki Web Radio στα πλαίσια της παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών που κατάγονται από τον Έβρο και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, αυτό το Σαββτοκύριακο θα έχει καλεσμένους 2 εξ αυτών.

Το Σάββατο στην εκπομπή "Χωρίς Κανόνες"(10:30) με τον Φώτη Φωτεινό και τον Ειρηναίο Παπαντίδη θα φιλοξενήσουν την υποψήφια ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ κυρία Κρυσταλλία Αρμενάκη από τον Έβρο.

Την Κυριακή στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" (11:00) με τον Ειρηναίο Παπαντίδη και τον Φώτη Φωτεινό θα φιλοξενηθεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. κύριος Γρηγόρης Στογιαννίδης από την Ξάνθη.

Στην συνέχεια θα φιλοξενηθεί ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κύριος Αναστάσιος Δημοσχάκης για το θέμα της δημιουργίας τομέα ΕΚΑΒ στο νησί μας μιας και είναι ο άνθρωπος που ασχολήθηκε επισταμένως με το θέμα με τους 3 τελευταίους Υπουργούς Υγείας (Β. Κικίλιας, Θ. Πλεύρης, Αδ. Γεωργιάδης).

Τις εκπομπές καθώς και όλο το πρόγραμμα του σταθμού μπορείτε να τα ακούτε ζωντανά από την σελίδα του σταθμού samothrakiradio.gr και από το e-radio.gr.