18 Μαΐου, 2024

Η Ελλάδα χρειάζεται πατριωτικό προσανατολισμό στις επερχόμενες εκλογές για την χωματερή των Εθνών Ε.Ε - Μήπως σιγά σιγά τον βρίσκει σε συγκεκριμένο κόμμα; - Η αποχή δεν είναι λύση!

Γνωρίζετε όλοι όσοι παρακολουθείτε χρόνια το παρόν blog πως υποστηρίζω θέσεις πατριωτικές, εθνικές, δεξιές - ακροδεξιές, αλλά σε καμία περίπτωση φασιστικές, ναζιστικές - νεοναζιστικές. Μπορεί να ήμουν κοντά ιδεολογικά με την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν την ψήφισα, ούτε καν για την χωματερή των Εθνών, Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως επίσης θα γνωρίζετε πως υποστηρίζω την Ευρώπη των λαών και των Εθνών, γιατί πρώτα και πάνω από όλα είμαστε Έλληνες και μετά, επειδή η χώρα μας γεωγραφικά βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, αναγκαστικά είμαστε και Ευρωπαίοι... Επειδή κάποιοι "σοφοί" οδηγήθηκαν να φτιάξουν μία χωματερή Εθνών και την ονόμασαν Ε.Ο.Κ. αρχικά και στην συνέχεια Ε.Ε., δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθούμε την ελληνορθόδοξη ταυτότητα μας, γιατί Ελληνισμός και Ορθοδοξία είναι έννοιες συνυφασμένες η μία με την άλλη δεν θα γίνουμε σκέτοι Ευρωπαίοι. 
Η επάρατη παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) δημιούργησαν ένα πλατύσκαλο για την ολική παγκοσμιοποίηση με μία χώρα, χωρίς σύνορα, μία γλώσσα, μία θρησκεία, την πανθρησκεία που ομοιάζει με τον Ισλαμισμό, ένα νόμισμα και ένα ενιαίο φύλο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποδεχτούμε. Μάλιστα όπως έχει αποδειχθεί δεν μπόρεσε να γίνει αποδεκτό... Τυχαίο ότι η Μεγάλη Βρετανία αποχώρησε! Και μάλιστα χωρίς να συμβεί καμία καταστροφή της, όπως υποστήριζαν οι υπόλοιποι... Πόσες χώρες είναι στο τσακ να αποχωρήσουν, πόσες χώρες τα τελευταία χρόνια στράφηκαν πολιτικά σε δεξιούς - ακροδεξιούς πατριωτικούς, εθνικιστικούς σχηματισμούς; Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Δυστυχώς βέβαια η Ελλάδα μας δεν κατάφερε να φτιάξει έναν τέτοιο ισχυρό πόλο δεξιότερα της κεντρώας - κεντροαριστερής ΠΑΣΟΚοκρατούμενης πλέον Νέας Δημοκρατίας. Αν υπήρχε από τα χρόνια των μνημονίων, η πολιτική σκηνή θα ήταν διαφορετική... Αλλά δυστυχώς ο κάθε αποχωρήσας ή εκδιωχθείς από την Νέα Δημοκρατία φτιάχνει το δικό του κομματίδιο. 

Φωνή Λογικής - Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πιστεύω πως πλέον μπορούμε να μιλούμε για έναν τέτοιο πολιτικό φορέα, που ακόμη όμως θεωρώ πως είμαστε μακριά και θέλει δουλειά, αλλά θυμηθείτε το, η "Φωνή Λογικής" και η αρχηγός της Αφροδίτη Λατινοπούλου σε λίγα χρόνια θα παίξουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Πατρίδας μας, παρά τον πόλεμο και την λάσπη που τρώει. 
Εδώ να σημειωθεί ότι προσπάθησε να συμμετάσχει πέρσι και στις δύο βουλευτικές εκλογές(δείτε εδώ), αλλά ο Άρειος Πάγος δεν ενέκρινε την συμμετοχή του τότε κόμματος της(;), γιατί άραγε...;;; Τι φοβήθηκαν κάποιοι...;;;
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο με το διακύβευμα του κόμματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου:

Να σημειώσω πως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχω στείλει πρόσκληση στην κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου (ως Εβρίτισσα κυρίως) να την έχω καλεσμένη σε μία εκπομπή "Ορθά Κοφτά" ενόψει των ευρωεκλογών, μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει απάντηση της.

Όσοι είστε αναποφάσιστοι, όσους σας τραβάει αυτός ο χώρος και όσους σας άρεσε όσα ακούσατε και θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην σελίδα του κόμματος Φωνή Λογικής: fonilogikis.gr
στην σελίδα facebook του κόμματος Φωνή Λογικής - Αφροδίτη Λατινοπούλου 
Ακολουθεί και το κανάλι της στο YouTube Afroditi Latinopoulou
Επίσης μπορείτε να δείτε και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές πέραν της αρχηγού εδώ, η οποία επίσης κατεβαίνει υποψήφια και είναι και Εβρίτισσα, μιας και η μητέρα της κατάγεται από το χωριό Βρυσικά Διδυμοτείχου και ο παππούς της είναι ιερέας στο συγκεκριμένο χωριό.

Πάντως όσο και αν λές ότι τα υπάρχοντα κόμματα δεν σε εκφράζουν, η αποχή δεν είναι λύση. Υπάρχουν τόσα κόμματα, άκουσες και διάβασες όλα τι πρεσβεύουν...;;; Δεν πιστεύω... Άκουσες μόνο αυτά που σου σερβίρουν τα συστημικά Μ.Μ.Ε, ψάξτο λίγο παραπάνω, κάποιο θα βρεις να σε εκπροσωπεί καλύτερα, έστω και κατ' ελάχιστο, μην αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για εσένα, χωρίς εσένα και αύριο να θέλεις να ακούγεται η φωνή σου, ενώ δεν θα το δικαιούσαι...